Philips HR7775

Dacă ești în căutarea unui robot de bucătărie bun atunci robotul de bucătărie Philips HR7775 1000 W ar fi alegerea ideală deoarece are o capacitate de 1,5 litri la blender, 2 litri la bol. Dar, nu e ideal doar datorită puterii, ci și a fiabilității de care dau dovadă electrocasnicele celor de la Philips. Cu acest aparat nu trebuie să-ți faci vreo problemă că se strică deoarece are o garanție de doi ani care poate fi extinsă la patru (contra cost). Deci, la capitolul fiabilitate, HR7775 stă excelent.

Aș recomanda modelul HR7775 persoanelor care preferă sucurile naturale în defavoarea celor de cumpărat și prin sucuri naturale mă refer la cele făcute acasă. Astfel, cu acest electrocasnic profesional care are ;i accesorii profesionale o să-ți fie ușor să faci sucul preferat.

De asemenea are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care îl recomandă ca fiind un robot premium la un preț accesibil. Față de alți roboți acesta costă ceva mai mult, dar (un foarte mare dar) acesta vine cu o mulțime de accesorii și cu dotări sau funcții care nu le găsești la modelele inferioare. (Ceva interesant e că la unele magazine online se practică o ofertă care presupune că dacă cumperi două produse de la acest producător, la cel mai ieftin primești o reducere de 50 procente. Probabil că promoția s-a terminat deoarece a fost valabilă doar în decembrie)

Poze

Așa arată
De sus

Specificaţii tehnice

Poate fi găsit cu codul robot de bucătărie Philips HR7775 1000 W, 1.5 l blender, 2 l bol și în general îl găsiți pe „rafturile” magazinelor online. Despre aparat pot spune că baza e stabilă, iar asamblarea și dezasamblarea se execută rapid dintr-o singură mișcare. Tubul cu care e alimentat blenderul e unul de dimensiuni apreciabile așa încât poate prelua fructe sau legume chiar și întregi.

Păreri pro şi contra

Pro: Philips HR7775 arată bine (culoarea e gri), e puternic și vine cu multe accesorii. Alte plusuri ar fi bolul (de dimensiune XL – poate face undeva la 7 porții) de o capacitate peste medie și blenderul de 1,5 litri. Un alt mare plus e că vine cu o carte de bucate, dar asta depinde de unde îl cumpărați, iar de carte pot spune că e a unui bucătar francez.
Contra: nimic.

Concluzie

Mai e numit Smoothie maker, iar față de ce vedeți la televizor acesta nici nu se compară deoarece e de calitate superioară având un preț destul de bun. Alături e și un suc preparat cu acest electrocasnic de nota 10 și sper că vă puteți face o părere despre ce se poate prepara cu el.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips HR7775”

  1. Toti robotii de bucatarie de la philips par a avea probleme grave la telurile de framantat frisca. Am vrut sa-mi cumpar un robot de bucatarie philips hr 7775 si am descoperit ca la toate aparatele incercate (de la diferiti distribuitori) aveau aceiasi problema-telurile, cand se rotesc, ating peretii interiori ai bolului rezultand aschii de plastic mai mari sau mai mici functie de viteza de rotatie. Recomand tuturor care intentioneaza sa-si achizitioneze astfel de aparate sa fie foarte atenti la acest aspect. de asemeni si cei care si-au achizitionat astfel de produse sa le verifice. In varianta in care se confirma cele aratate de mine sa le returneze. Firma Philips vinde in Romania aparate neconforme la pret de aparate conforme. Consider ca acest lucru este o excrocherie si trebuie luate masuri in consecinta.

Comentariile sunt închise.