Philips HR7772/50

Acest robot de bucătărie Philips HR7772/50 vine la un preț foarte bun, are accesorii și multiple funcții utile. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e scump, luând în considerare că e un aparat care e premium. E fiabil, ar raportul dintre preț și calitate este foarte bun deoarece nu costă deloc mult și e dotat cu multe funcții utile. Acest HR 7772/50 e un model XL, adică pentru familii mai numeroase, ia această caracteristică „XL” o întâlnim la tubul de alimentare și bol.

Poze

Philips HR7772 e un model care arată destul de bine și această variantă 50 nu ar trebui confundată cu cea 00 deoarece HR7775/00 e de culoare neagră și e ceva mai puternic. După cum se poate vedea din imagini dar și din preview-ul de la final, acest model arată bine și vine cu multe accesorii utile.

Dezmembrat
Pachetul

Specificaţii tehnice

HR7772/50 vine cu blender și vine cu trei trepte de viteză. Treptele de viteză sunt un lucru caracteristic roboților de bucătărie, iar pulsul e disponibil și la acest aparat. Vine cu foarte multe funcții, mai exact cu 30 și are chiar și un sistem contra alunecării. Stă bine pe partea de capacitate deoarece are o capacitate de 3,4 litri la bol, 1,5 litri la blender, iar capacitatea de frământare e de 1,7 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: cuțitele sunt realizate din inox, iar acest lucru îi ridică rezistența cât și fiabilitatea; prețul nu e mare, iar raportul dintre acesta și calitate e foarte bun; vine cu posibilitatea aplicării garanției plus care presupune că îi puteți extinde garanția; poate fi spălat în mașina de vase și acest lucru vă ușurează foarte mult din sarcinile zilnice.
Contra: absolut nimic și asta deoarece vine chiar și cu accesorii și cu toții știm că dacă nu venea atunci trebuiau cumpărate separat, iar separat costă destul de mult ori nu se prea găsesc.

Concluzie

Modelul de față e unul foarte bun deoarece costă puțin și vine de la un brand cunoscut. Nu arată deloc rău, iar despre componența pachetului vă puteți face o părere din clipul de alături despre care cred e un preview extrem de bun. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată, iar pentru a vă informa mai mult vă recomand manualul său.

Te-ar mai putea interesa