Philips Viva Collection HR7762/00, robot bucătărie

Philips a lansat o colecție nouă de roboți de bucătărie – Viva Collection, iar Philips HR7762/00 face parte din aceasta și de aceea poartă numele de Philips Viva Collection HR7762/00. Nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu ar trebui să uit să menționez că are o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la 3 sau 4 ani. Ți-ai lua acest aparat deoarece vine cu multe accsorii, are o putere de 750W, iar vasele sunt cu volume mari. Prin vase mă refer la blender și bol, iar acestea au un volum de 2,2 litri și blender de 1,2 litri.

Poze

Se poate observa Philips HR7762 are un design special, iar pachetul e foarte mare deoarece aveți incluse multe accesorii pentru diferite operații. Culoarea electrocasnicului e alb-gri, dar producătorul spune că e Gri Oyster Metalizat (ce nume pompos pentru o culoare 🙂 ). În pachet e livrată și o carte cu rețete și cred că e important de precizat acest lucru deoarece nu se vede din imagine.

Acesta e pachetul

Specificaţii tehnice

HR7762/00 nu e un aparat deloc complicat și de aceea nu e mare lucru de precizat în legătură cu detaliile sale tehnice. Are o putere medie de 750W și vasele sunt destul de mari. În pachet sunt livrate diferite accesorii cum ar fi un tocător fin, diferite discuri, spatulă, bloc tăietor, dar și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult; garanția e una destul de mare; cablul de alimentare are o lungime mare așa încât să nu vă incomodeze; are multe accesorii; e dotat cu două trepte de viteză și puls; brandul Philips are un o importanță foarte mare și cred că îi va face pe mulți să achiziționeze acest produs deoarece Philips nu se face niciodată de rușine.
Contra: poate că erau interesante mai multe accesorii, însă dacă vreți mai mult atunci puteți alege o variantă mai dotată și mai scumpă.

Concluzie

Dacă vrei să-ți dotezi bucătărie cu un robot care să te ajute la prepararea diferitelor feluri de mâncăruri ori băuturi atunci cred că Philips HR7762/00 ar fi destul de bun. Acesta vine cu accesorii pe când alte modele (de la alți producători) costă tot cam atât și nu le au. Bolul e unul destul de mare deoarece are peste 2 litri și dacă vă interesează mai multe informații atunci puteți citi cartea de rețete și manualul cu instrucțiuni.

Te-ar mai putea interesa