Philips HR7625

Dacă vrei să-ți achiziționezi cel mai popular ajutor în bucătărie atunci îți recomand robotul de bucătărie Philips HR7625 deoarece are o putere modică de 500 W, 1 l capacitatea blenderului și 1.2 litri capacitatea bolului. Toate acestea la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e deloc mare, ci potrivit. Dacă sunteți curioși de fiabilitate atunci trebuie știut că precum oricare alt aparat Philips și acest are o fiabilitate foarte bună asigurată de cei 2 ani și de posibilitate extinderii acestei garanții la 4 ani contra unei sume mici – doar 39 lei. 😉

Poze

Alături sunt două imagini cu acest robot Philips HR7625 puse cu scopul de a vă face o părere cum arată. Se poate vedea că se prezintă bine, iar demontarea e destul de ușoară după cum se vede demontat din poza a doua și din clipul de la final. În preview-ul video de la sfârșit o să observați cum se face detașarea bolului de la blender.

Ce conține pachetul
E ușor de demontat

Specificaţii tehnice

Referitor la detaliile tehnice ale modelului de față nu e mare lucru de spus, doar cum ziceam în introducere că e puternic mulțimită puterii de 0,5 kW, iar capacitatea bolului e de 1,2 litri. E normal ca blenderul să aibă o capacitate mai mică de doar un litru, iar referitor la volumul acelui bol trebuie să spun că puteți pune un bol mai mare dacă acesta vi se pare cam mic. Culoarea electrocasnicului e albă, mai exact vine pe alb cu albastru.

Păreri pro şi contra

Pro cumpărarea lui Philips HR7625 ar fi brandul căruia îi aparține modelul, prețul mic de sub 300 lei, aspectul plăcut, mulțimea de accesorii care sunt incluse în pachet și faptul că pe lângă cele două viteze are și funcția de puls sau pulsare. Fiabilitatea e și ea bună deoarece aparatul poate avea maxim o garanție de 4 ani datorită pachetului de extensie.
Contra achiziției nu am de menționat ceva.

Concluzie

HR7625 va fi ajutorul în care te poți baza al oricărei gospodine ori gospodar deoarece costă puțin și e foarte eficient. Nu știu dacă sunteți interesați cum arată, dar în videoclipul de alături e prezentat cum arată aparatul și pachetul. Referitor la conținutul pachetului, acesta nu are cum să fie la fel de generos ca la modele precum HR7775 deoarece și prețul e de două ori mai mic.

Te-ar mai putea interesa