Philips HR2728/40

Philips HR2728/40 e un aparat electrocasnic premium de tipul mașină de tocat carne. Față de alte modele e unul foarte rezistent, puternic și cu multe accesorii. Datorită puterii mari de 1600W o să puteți măcina și cea mai tare carne cu zero efort vizibil din partea mașinii de carne. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e ceva mai mare decât cel al altor modele, dar e realizat dim materiale rezistente cum ar fi inox.

Poze

Se poate vedea că aparatul e unul pe alb, iar faptul că e realizat din materiale calitative și rezistente se poate observa din poza a doua. Vine cu numeroase accesorii care mai de care mai utile, iar legat de cuțite trebuie menționat că sunt realizate din inox ceea ce înseamnă că sunt rezistente și durabile.

Accesorii
Accesorii
Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Mașina de tocat carne HR2728/40 nu doar arată foarte bine (după cum se poate vedea din poze), ci e și performantă. Acest lucru se poate vedea din puterea mare de 1600 W din care 600 e nominală. Numărul mare de accesorii face posibilă tocarea unui mare număr de alimente și faptul că are cuțite din inox înseamnă că

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; e făcută să reziste; vine a pachet cu un spațiu de depozitare al accesoriilor, lucru care poate fi văzut din prima imagine; durabilitatea poate fi observată și din garanția standard de 2 ani care normal că e extensibilă; vine cu  putere mare de 1600W; are o capacitate mare de două kilograme la minut; are funcția revers în cazul în care se blochează carnea.
Contra: putea veni cu ceva mai multe accesorii.

Concluzie

Modelul de față nu e unul industrial, însă te va ajuta să faci mezeluri ori alte mâncăruri foarte rapid. Poate că prețul pare mare, însă aparatul e unul foarte rezistent și nu  chinezărie de unică folosință. Eu zic că e o investiție foarte rentabilă care vă scutește de sarcini manuale neplăcute și care durează prea mult. Pentru a vă face o părere aproximativă despre aparat vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit, însă în clip e prezentat un model negru foarte similar.

Lasă un comentariu