Philips HR2094

Blenderul Philips HR2094 de 750 W și cu o capacitate de 2 litri ar putea fi considerat o alternativă la Philips HR7775 care e un robot de bucătărie. Din punct de vedere al funcționalității se aseamănă, oarecum, dar prețurile diferă foarte mult deoarece Philips-ul are mai multe accesorii și o putere superioară (pe lângă faptul că e un robot pentru bucătărie).

Prețul e unul mic deoarece HR2094/00 are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar garanția de doi ani extensibilă la patru demonstrează că e un electrocasnic de îndelungă folosință marca Philips. Fiabilitatea e reflectată de numele producătorului și garanția de minim 2 ani, zic eu.

Poze

Alături sunt două imagini cu acest produs electro foarte apreciat și cred că vedeți că designul e al unui aparat premium. La finalul articolului e un clip din care o să vedeți mai bine cum arată.

Cum arată
Dezasamblat

Specificaţii tehnice

Philips HR2094 sau HR 2029 are o putere de 750 W și o capacitare de 1,5 litri (vasul are 2 litri, iar capacitatea efectivă e de 1,5). Poate fi alimentat la prize 220-240V și venind pe culoarea gri-argintiu lasă impresia de premium.
Viteza blendărului e una variabilă cu posibilitatea de pulsații, iar dacă sunteți de părere că vă încurcă cablul atunci există un spațiu integrat de depozitare al lui.
Aparatul nu e din inox, dar cuțitul e realizat din acest material și asta va asigura că nu trebuie să-i schimbați vreodată cuțitul (poate doar dacă preparați nuci de cocos uscate 🙂 ).

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e inferior unui robot, vasul are o capacitate decentă, cuțitul blenderului e dintr-un material inoxidabil și e ușor de folosit.
Contra: fiind un blender și nu un robot nu vine cu accesorii, dar asta înseamnă și că are un preț inferior tipului de electrocasnic amintit.

Concluzie

Philips HR2094 e ceva de calitate de la un producător de 5 stele și dacă nu aveți nevoie de un robot în bucătărie atunci acest blender ar fi o alternativă ieftină la un astfel de electrocasnic. Dacă vă interesează mai multe aspecte privind aparatul atunci vă recomand următorul preview deoarece din poze nu cred că v-ați făcut o părere despre cum arată. (Cred că puteți remarca calitatea „finisajelor” și că în cazul în care doriți să curățați aparatul atunci o veți putea face fără efort prea mare deoarece se poate dezasambla, respectiv asambla destul de ușor.)

Te-ar mai putea interesa