Philips HR1851

Acest storcător de fructe și legume Philips HR1851 e unul de foarte bună calitate și de aceea e în topul vânzărilor. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea cred că ar fi o achiziție foarte bună. Un motiv în plus pentru a achiziționa acest electrocasnic de mici dimensiuni ar fi brandul care e unul european care oferă spre vânzare doar aparate de cea mai bună calitate.

Poze

Acest Philips HR 1851 arată ca în pozele de alături și vine la pachet cu un recipient pentru pulpă. Cablul e unul cu o lungime de aproximativ un metru, iar carcasa e una realizată din plastic pentru ca aparatul să fie mai ușor. Adevăru e că și prețul e mia mic datorită materialului din care e realizat. Dacă era făcut din inox sau ceva de genul atunci era mult mai scump.

Aparatul
Dezasamblat

Specificaţii tehnice

HR1851 e un model popular deoarece e ușor de folosit și poate fi utilizat cu succes la realizarea sucurilor din fructe ori legume. Puterea e una mare, adică de 500W și vine cu recipient de pulpă care are un volum de un litru și ceva. Din păcate nu e dotat cu blender, însă are sistem de siguranță și componentele sale sunt compatibile cu mașina de spălat vase.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; are un incredibil raport între preț și calitate; greutatea aparatului nu e mare și asta îl face ușor de transportat; vine cu mai multe trepte de viteză și în acest fel o să puteți prepara suc după cum doriți; garanția poate fi mărită la 3 ori patru ani contra unei sume mici de bani și acest lucru îi ridică considerabil fiabilitatea; pe lângă accesoriile obișnuite vine și cu o carte în care e prezentat modul de preparare a 10 sucuri.
Contra: mai nimic, dar nu era rău dacă venea cu ceva mai multe accesorii.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat care poate fi folosit cu succes la stoarcerea fructelor cât și a legumelor pentru prepararea diferitelor sucuri atunci îți recomand acest model. Aparatul de față arată ca în preview-ul de alături și trebuie neaparat menționat că e foarte ușor de folosit, dar și de spălat.

Te-ar mai putea interesa