Philips HR1614/00

Mixerul vertical Philips HR1614/00 e unul foarte bun deoarece beneficiază de o putere mare de 650W, costă puțin, bolul are 1 litru, iar materialele din care e realizat aparatul sunt de cea mi bună calitate. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat marca Philips care are o garanție standard de 2 ani care din păcate nu poate fi mărită la mai mult în acest moment.

Poze

Puteți observa că e vorba despre un model alb cu albastru care nu e deloc mare. Vine cu un număr redus de accesorii printre care se numără vasul gradat și blenderul. E un model vertical sau mai bine spus de mână care are niște dimensiuni reduse și o greutate la fel de mică.

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Modelul acesta de la Philips e unul care poate fi utilizat cu succes pentru prepararea băuturilor sau a diferitelor mâncăruri. Puterea totală e una de 650W și din această cauză o să puteți mărunții sau amesteca cele mai tari alimente. Mânerul e unul dat cu cauciuc așa încât să puteți să-l țineți bine în mână.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic; e realizat din materiale calitative; când nu e utilizat poate fi depozitat așa încât să nu se strice, de exemplu are chiar și un capac pentru cuțit; în timp ce e utilizat nu o să vă stropiți deoarece are apărătoare împotriva stropirii localizate deasupra lamei; garanția e una relativ bună de minim doi ani; poate fi spălat ușor deoarece axul e unul detașabil; vine la pachet cu un buton turbo, alături de cele 16 viteze.
Contra: nu are prea multe accesorii, mai exact are doar un accesoriu (un vas gradat).

Concluzie

Un astfel de aparat vine ca o alternativă la robotul de bucătărie și vă va ajuta să executați rapid cele mai costisitoare sarcini. Acum nu mai trebuie să amestecați cu lingura diferite creme deoarece aceste mixer vă sare în ajutor, iar în câteva minute aveți rezultatul dorit cu un efort minim.

Te-ar mai putea interesa