Philips HR1377, mixer vertical 700W

Acest mixer vertical Philips HR1377 de 700 W și cu 5 viteze e mai mult decât un mixer obișnuit. E un aparat care poate să devină cu ușurință un blender/robot de bucătărie de dimensiuni mici. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să desfaceți partea inferioară a mixerului și să-l conectați la recipientul mai mare de 1.5 litri (ca în clipul de jos). În poze se pot observa și restul accesoriilor care vă pot fi de folos atunci când doriți să faceți o spumă, frișcă, sosuri, salate de fructe sau legume. Accesoriile se spală foarte ușor după utilizare și pot fi introduce chiar și în mașina de spălat vase. Alături de acest mixer veți primi și o carte care vă poate fi de folos. Dacă aveți nevoie doar de un blender, HR2094 e o recomandare. HR1377 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Philips HR1377 1
Pachetul
Philips HR1377 2
Mixerul

Specificații tehnice

Puterea maximă a acestui mixer e de 700 W iar acestea se simte atunci când folosiți vitezele superioare sau funcția turbo. Are 5 nivele de viteză iar acestea pot fi folosite în funcție de ce doriți să preparați. Alături de recipientul pentru tocare de 1.5 litri+cuțit (care împreună cu mixerul formează un blender compact), are și o cană de 1 litru, cuțit circular pentru tocat și cap pentru mixer în formă de tel (pentru frișcă/spumă). Cablul de alimentare e destul de scurt, motiv pentru care ar trebui să vă aflați în apropierea unei prize. Mixerul e realizat din oțel inoxidabil cu negru și roșu. Deci putem spune că poate fi un mic ajutor în bucătărie și poate fi un cadoul ideal pentru persoana iubită, în special că se apropie Valentine’s Day, 1 martie și 8 martie. Philips HR1377 e unul dintre recomandările mele în acest buget și recomand doar modelele de la acest producător deoarece sunt cantitative și oarecum accesibile.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Philips HR1377 e puternic, funcțional, manual de bucate inclus, toate accesoriile necesare sunt incluse, preț bun având în vedere câte primiți pentru acei bani,  ideal pentru tocare, spume, salate etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Mixerul vertical Philips HR1377 e un aparat electrocasnic care nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie. Dacă nu ați avut un astfel de mixer, nu aveți nevoie de cine știe ce cunoștințe pentru a-l folosi deoarece are un design ergonomic, puține butoane și montarea blenderului se face destul de ușor (se poate vedea chiar și în clipul de jos)

Te-ar mai putea interesa