Philips HR 7766, robot bucătărie

Acest robot de bucătărie Philips HR 7766 e un robot foarte capabil care vine la pachet cu foarte multe accesorii de aceea are și un preț ceva mai mare. Există modele de la Philips care să coste pe jumătate, însă vin doar cu 2-3 accesorii și eu zic că e mai rentabilă această variantă chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pentru a vă demonstra că vorbim despre un aparat premium vă spun că garanția sa e de doi ani și poate fi mărită la mai mult. În momentul de față vine și cu carte în valoare de 40 lei însă e vorba de o promoție care s-ar putea să fi expirat când vedeți acest articol.

Poze

Alături se poate vedea ce e inclus în pachet cu Philips HR 7766 și pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă invit să urmăriți preview-ul video de la final care e unul deosebit de explicativ, dar păcat că nu e în română sau engleză.

Pachetul complet

Specificaţii tehnice

Philips HR7766 e un aparat multifuncțional cu o putere mare de 800W și care incorporează alte aproximativ 30 de aparate deoarece cu el puteți realiza undeva la 37 de funcții. Cred că ar fi destul de util să enumăr accesoriile, dar sunt foarte multe. Cele mai importante lucruri care ar trebui știute e că are un bol de 2,5 litri și că blenderul are 1,5 litri.

Păreri pro şi contra

Pro: HR 7766 are un preț mare dar dacă e să analizăm faptul că are multe accesorii și poți face multe lucruri cu el atunci o să treceți ușor peste preț și o să realizați că prețul e mic dacă aveți nevoie de acele accesorii; e un electrocasnic de îndelungă folosință deoarece o să vedeți că o să vă țină mult, iar dacă nu sunteți siguri de acest lucru atunci puteți să-i faceți o extensie a garanției cu un efort financiar minim.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

HR 7766 este un aparat sau un produs făcut ca la carte deoarece chiar și motorul e unul ecranat așa încât să nu producă interferențe radio/TV, iar numărul de accesorii e impresionant venind chiar și cu accesoriu pentru umplere a cârnaților. Alături e un clip de prezentare din care vă puteți face o impresie despre cum arată aparatul și cele mai importante accesorii ale sale.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Philips HR 7766, robot bucătărie”

  1. Buna dimineata
    Daca mai cautati masina de tocat, poate va pot ajuta eu.
    Si eu caut o alta piesa (telul in forma de balon), nu am gasit-o separate, dar am gasit un robot complet la un pret negociabil.
    Intentionez saptamana viitoare sa-l cumpar.
    Pentru raspuns aveti adresa de mail.

  2. Am robotul hr7766 . Am spart capacul de la bolul principal si nu-l mai pot folosi.Va rog da ca pot găsi acest produs.Capac vas(bol mare) Phillips hr 7766 Va mulțumesc anticipat.

Comentariile sunt închise.