Philips HMP5000/12, mediaplayer ieftin

Mediaplayerul Philips HMP5000/12 e unul de tip Full HD care poate reda o mulțime de formate audio și video. Normal că poate reda inclusiv filme în format *.mkv cu sunet dts, iar dacă doriți să conectați aparatul la rețea atunci aveți la dispoziție porturi de rețea. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și s-ar putea spune că vă va transforma televizorul în unul Smart TV.

Poze

Este un model negru, iar din poza a doua se pot vedea porturile cu care e dotat, adică HDMI, LAN, USB etc (un port special este eSATA care poate fi folosit pentru conectarea HDD-urilor). Din păcate în aceste poze nu este surprinsă și telecomanda și de aceea trebuie menționat că playerul vine și cu telecomandă.

Din față
Porturile

Specificaţii tehnice

HMP 5000/12 este un player ieftin pentru acele persoane care vor să vadă filme luate de pe ‘net ori de pe hard pe TV. Vine la pachet cu toate codecurile necesare pentru a reda cele mai cunoscute formate video. Normal că poate reda *.avi și *.mkv, dar recomandarea mea ar fi să redați *.avi-uri la calitate HD deoarece de la o anumită distanță nu se mai vede diferența dintre HD și Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; meniurile sunt prietenoase, iar acest lucru poate fi văzut din clipul de la final; are cele mai cunoscute porturi pentru ca dvs. să puteți conecta o multitudine de aparate la acest player; vine cu acele porturi de rețea pentru a putea intra pe Youtube ori pe rețeaua locală; are suport pentru carduri de tip SD pentru a afișa pozele captate de camerele digitale.
Contra: nu am niciun minus de precizat.

Concluzie

Dacă ai un televizor ieftin ori unul mai vechi al cărui player integrat e cam rudimentar și nu poate reda filme atunci un astfel de model de la Philips o să te ajute să vizionezi filmele preferate. Utilizarea nu e deloc complicată celor familiarizați cu lumea IT, iar din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre funcționalitate cât și despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa