Philips HMP4000/12, media player negru

Dacă ai un televizor slab atunci ar fi bine să-ți cumperi un player precum acesta deoarece te va ajuta să vezi filme *.mkv cu sunet dts și diferite alte formate. Mă refer la playerul Philips HMP4000/12 care e unul fiabil și care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă vrei să prelungești garanția la mai mult atunci nu te oprește nimeni. Poți conecta diferite aparate la el prin intermediul portului USB și al celuia HDMI. La USB conectezi un hard extern, iar la HDMI poți pune televizorul.

Alături am pus o poză cu spatele aparatului, și din aceasta poți să vezi mai bine porturile de care ziceam mai sus. Poți vedea că e foarte simplu și de aceea nu o să ai dificultăți în a-l conecta la televizor.

Playerul
Playerul

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu suport Full HD și posibilitatea de a reda diferite formate multimedia printre care se numără filme *.mkv și filme comprimate cu Xvid. Aparatul vine la pachet cu o telecomandă, iar aceasta poate fi utilizată din prima deoarece vine cu două baterii la pachet.
Nu trebuie să neglijăm la acest model că are o greutate mică de 250 grame. Aceasta o să te ajute în principal la posibilitatea de a pune aparatul acolo unde dorești deoarece având o greutate mică are și dimensiuni reduse.

Printre lucrurile care o să le apreciezi la acest model se numără prețul mic, că e ușor de utilizat și că nu ocupă mult loc. Ușurința în utilizare e datorată în principal faptului că
Aparatul acesta are și unele limitări în sensul că nu are sistem Android, acest sistem te-ar fi ajutat să instalezi diferite aplicații ori jocuri. Altă limitare e lipsa porturilor de rețea, porturi care te-ar fi ajutat să poți naviga pe net.

Modelul acesta e adresat în principal celora cu televizoare anemice care vor să vadă filme 1080p cu sunet dts. Dacă vrei ceva mai avansat atunci ar trebui să te orientezi înspre ceva diferit.
Am pus alături un preview video cu acest media player.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips HMP4000/12, media player negru”

  1. Eu il am dar e un model ceva mai vechi. La sfarsitul codului e altcumva. Ce vreau sa spun e ca daca vrei ceva care sa reziste mult si bine atunci acesta ar trebui sa fie prima ta alegere.

Comentariile sunt închise.