Philips HMP3000/12

Şi Philips a intrat pe piaţa playerelor media cu media playerul Philips HMP3000/12 FullHD şi se remarcă prin faptul că are de toate, mai puţin conexiuni de reţea. Ce înţeleg prin de toate? Eu înţeleg suport pentru toate tipurile de fişiere media (inclusiv *.mkv, *.avi cu codare DivX etc), pentru sunet dts, subtitrări şi pentur cele 1080p. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi costă aşa de puţin deoarece nu are porturi pentru Internet, dar mie nu mi-ar fi de folos Internetul pe TV.

Poze

Din prima imagine se vede că vine cu o telecomandă şi despre gadget se poate spune că e oarecum mai mic decât telecomanda, iar din imaginea a doua vedeţi care sunt conexiunile sale şi principalele codecuri suportate. Pentru a vedea mai în detaliu aparatul vă recomand să urmăriţi preview-ul de la final.

Playerul şi telecomanda sa
Porturile şi codecurile suportate

Specificaţii tehnice

Philips HMP3000/12 e un model apărut pe la sfârşitul anului trecut şi încântă prin suportul de codecuri populare şi a hardurilor, dar şi a memoriilor USB. Dacă aveţi un TV Philips ori de la alt producător care are un player integrat slab atunci acest model ar fi printre cele mai ieftine variante.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine ca toate aparatele de la Philips; preţul e foarte mic; poate reda mkv cu sunet dts; vine cu un cablu HDMI drept cadou de la magazin; are multe certificări, chiar şi din partea DivX.
Contra: nu are port LAN şi nu ştiu dacă softul suportă ataşarea uni stick wi-fi; chiar dacă are port USB pentru conectarea de memorii USB, nu ştiu ce fel de partiţii suportă; despre harduri, spune că le suportă, dar din nou… nu se specifică ce fel de sisteme de fişiere.

Concluzie

Modelul HMP3000/12 e unul care încântă prin capabilităţi şi în principal prin preţul mic deoarece sunt sigur că un astfel de aparat va fi cumpărat în principal de persoanele care au achiziţionat un TV ieftin, iar un player ieftin cred că le va prinde bine. Chiar dacă nu are LAN sau WAN, tot e un player excepţional dotat doar cu ce ai nevoie. Alături e un clip de prezentare a modelului HMP 3000, dar trebuie să derulaţi pe la jumătate deoarece de acolo începe prezentarea gadgetului.

Te-ar mai putea interesa