Philips HD9046/90, mașină de pâine 1kg

Pentru cei în căutarea unei mașini bune recomand acest model Philips HD9046/90. Poți prepara cu ea până la 1Kg, iar dacă vrei să setezi gradul de rumenire atunci și acest lucru e posibil deoarece aparatul vine cu 3 grade de rumenire.

E adresat celora care vor un aparat fiabil. Fiabilitatea acestui aparat de dată de faptul că vine de la Philips și că are o garanție de 2 ani (extensibilă la mai mult). Mulți își dau cu părerea despre fiabilitate, însă nici nu știu ce înseamnă. Deci, fiabilitatea prin definiție e siguranța în exploatare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar cu aparatul acesta puteți prepara pâine de diferite feluri și cantități. În acest sens vă vor ajuta cele 14 programe și cele 3 setări de rumenire.

Mașina
Mașina

Specificațiile tehnice ale modelului de față sunt foarte bune… în mare le-am enumerat mai sus. Mai trebuie știut că aparatul vine la pachet cu pahar pentru dozare, lingură și paddle… adică diferite accesorii.
Panoul de comandă e unul modern cu un ecran LCD, iar butoanele sunt poziționate într-un loc accesibil. Acest panou e unul electronic, adică foarte ușor de utilizat.

Avantajele achiziționării unei mașini precum acestea e că e silențioasă, compactă, vine cu multe programe (14 la număr), aspect ok și cu o siguranță în exploatare maximă.
Singurul minus ar fi că pentru pâine are două dimensiuni disponibile. Ar fi fost interesant dacă ar fi avut mai multe dimensiuni.

De final pot spune că acest aparat e unul perfect pentru cei în căutarea unei soluții eficiente de preparare a pâinii. Cu acest aparat o să ai parte de o pâine sănătoasă… că până la urmă ești ceea ce mănânci. În comerț sunt disponibile foarte multe feluri de pâine, dar te asigur că niciuna nu e sănătoasă deoarece e plină de coloranți și ameliorator. Mulți cumpără pâine neagră, însă nu știu că aceea e pâine alb cu coloranți.
Deci, dacă vrei să știi ce mănânci atunci îți recomand acest aparat.
Alături am pus și un clip cu aparatul de față și cum arată pâinea după ce o termini.

Te-ar mai putea interesa