Philips HD9020/40

Maşina de pâine Philips HD9020/40 are o putere de 650 W, poţi prepara maxim 1000 g pâine cu ea, şi are 12 programe ca oricare alt model. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi evident că găseşti modele cu preţuri inferioare, dar acesta e un Philips, iar produsele Philips sunt de cea mai bună calitate. În afirmarea calităţii vine garanţia de 2 ani care poate fi mărită la 4. Aspectul exterior spune totul despre calitatea aparatului, iar butoanele fiind mari cred că aparatul poate fi folosit cu succes de persoane cu orice vârstă. Chiar dacă la prima vedere pare foarte simplu de folosit e de recomandat să citiţi manualul aşa încât să-l utilizaţi în cunoştinţă de cauză, iar referitor la reţete e bine să preparaţi pâinea dor după reţete testate de alţii pentru a nu avea neplăceri.

Poze

Butoanele sunt mari
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Poate că la prima vedere modelul HD9020/40 pare a fi unul complicat însă nu e aşa deoarece o să vedeţi că e foarte uşor de folosit. Cantitatea maximă de pâine care poate fi preparată e de 1kg, iar puterea maximă a aparatului e de 650W. Se pot face mai multe tipuri de pâine deoarece există 12 programe şi 3 grade de rumenire. Normal că are şi funcţia de pornire întârziată până la maxim 13 ore aşa încât să programaţi aparatul să pornească când doriţi dumneavoastră, dar recomandarea mea ar fi să nu lăsaţi aparatul nesupravegheat deoarece dacă greşiţi reţeta atunci s-ar putea să stricaţi aparatul.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (culoarea e alb-lavandă), e marca Philips, preţul nu e mare, butoanele sunt realizate şi amplasate intuitiv aşa încât să poată fi folosite cu uşurinţă. Probabil că alte plusuri ar fi considerte accesoriile cu care vine, adică lingura şi cupa utile măsurării. Contra: puterea nu e chiar aşa de mare şi capacitatea maşinii nu e nici ea prea mare, ci una medie.

Concluzie

Philips HD9020/40 e un model de anul trecut cu care poţi prepara atâta pâine încât să nu trebuiască să mai cumperi vreodată pâine de la magazin. Cu un astfel de aparat o să ai întotdeauna pâine proaspătă la îndemână, tu trebuind să cumperi doar ingredientele din când în când. Achiziţionând acest aparat aţi făcut primul pas spre o viaţă sau o alimentaţi mai sănătoasă şi nu rămâne decât să găsiţi nişte reţete bune pentru a face o pâine excelentă.

Te-ar mai putea interesa