Philips HD8829/09, espressor automat cu Easy Cappuccino

Espressorul Philips HD8829/09 e unul ideal pentru acasă deoarece nu ocupă mult spațiu, nu costă foarte mult și poate prepara băutura preferată. Spre deosebire de alte aparate similare sau chiar mai scumpe, cu acesta puteți obține ușor (o apăsare de buton): espresso, cafea sau cappuccino. Cu funcția Easy Capuccino veți obține băutura dorită rapid și chiar în două cești. Chiar dacă există aparate mai ieftine cu capsule, la acesta cappuccino-ul e mia gustos. Puteți alimenta ușor acest aparat, puteți pune boabele de cafea iar râșnița ceramică își face bine treaba.

Spre deosebire de alte râșnițe, aceasta e mai fiabilă fiind mai rezistentă (datorită materialelor utilizate). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În poza de sus se observă rezervorul de lapte, și panoul de control simplificat al aparatului. Laptele din aparat se curăță ușor cu funcție Milk Clean Chiar dacă în poza de sus e o sigură ceașcă, aparatul poate prepara 2 cești în același timp. E un model cu putere destul de mare – 1850 W. E mic dar are rezervoare generoase: compartiment de 1.8 litri apă și compartiment cafea de 250 grame.

Funcțiile sale sunt destul de multe: râșniță, spumare, pornire/oprire, apă fierbinte (ceai) etc. E bine să citiți manualul său de instrucțiuni dacă nu ați mai avut un model de la acest brand. Oricum, pictogramele sunt destul de utile și e bine să țineți aparatul cât mai curat pentru a vă bucura de calitatea băuturilor oferite.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e compact, puteți obține 15 cești cu acel rezervor de cafea. Puteți obține o băutură mai aromată/tare cu funcția Aroma Plus, iar funcția Memo salvează opțiunile alese pentru băutura preferată. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială cât timp e vorba de un brand experimentat și un aparat performant.

Philips HD8829/09 nu e cel mai accesibil espressor automat de pe piață, dar cred că are un preț justificat. Puteți obține o băutură exact cum vă place și vă recomand un set de cești din sticlă cum e în prezentare, dar această alegere depinde de voi. Nu merită să alegeți un model manual cât timp acesta se ocupă chiar și de spumarea laptelui.

Te-ar mai putea interesa