Philips HD8827/09, espressor automat cu râșniță ceramică

Philips HD8827/09 e un aparat premium cu ajutorul căruia prepararea cafelei (ori a oricărei alte băuturi similare) e o joacă de copil. Printre băuturile care pot fi preparate cu ajutorul acestui aparat ar fi espresso, cafea, cappuccino și espresso lung.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine ci care are caracteristici premium. De asemenea e recomandat să se folosească în regim comercial deoarece e foarte rapid și va satisface gusturile celor mai pretențioși clienți.


Avantaje

Modelul Philips HD8827/09 e unul care vine la pachet cu tot ce ai nevoie pentru a prepara espresso sau băuturi derivate. E un aparat all in one cu râșniță (ceramică), dispozitiv spumare (sistem spumare lapte), boiler încălzire rapidă și o presiune mare (12 bar).
Avantajul râșniței din acest aparat e că e durabilă și silențioasă. E estimat că aceasta va rezista până la 15000 cești.
Un astfel de aparat e ușor de curățare deoarece unitatea de preparare e complet detașabilă.
Se poate realiza un profil personal de utilizator și astfel cafeaua e una personalizată per utilizator. Această funcție poartă numele de Memo.
E un aparat automat cu detartrare regulată și își curăță circuitul de cafea cu apă la pornirea cât și oprirea aparatului.
Aparatul poate prepara băuturi pentru cele mai înalte cești. În acest fel suportă cești și de 15 centimetri.

Dezavantaje

Singurele dezavantaje ar fi costul de peste 1000 lei și că are o greutate de circa 7 kilograme. Eu zic că nu se poate reproșa nimic legat de calitatea băuturii.

Concluzii

Pentru acasă, la birou ori un un local consider că acest espressor e perfect. Nu va trebui să aștepți pentru prima ceașcă deoarece beneficiază de funcție încălzire rapidă și poți prepara diverse feluri de băuturi.
Philips e un brand foarte cunoscut în lumea electro IT, iar acest aparat beneficiază de o fiabilitate excelentă. Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită cu unul sau doi ani… lucru deosebit de util dacă aparatul e folosit în regim comercial.

Te-ar mai putea interesa