Philips HD8652/59, espressor automat cu râșniță ceramică

Espressorul automat Philips HD8652/59 e unul modern care vine cu o capacitate a rezervorului de apă de 1 litru și cu posibilitatea preparării a două cești de cafea în același timp.
Acest model automat e unul premium cu o putere de 1400W și o presiune de 15 bar așa încât băuturile să fie unele de o calitate deosebită.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv de top care poate fi utilizat în scopuri comerciale cât și acasă.
Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model. Mai exact e un aparat care are aspect premium, având culoare negru-argintiu.


Avantaje

Acest Philips HD8652/59 e unul care poate prepara băuturi precum espresso și cappuccino… printre altele.
Alimentarea aparatului se face cu cafea boabe, iar măcinarea se face cu râșniță ceramică.
Dispune de o multitudine de funcții printre care cele mai importante ar fi dispozitivul de spumare, autocurățarea și sistemul cappuccino.
Are funcție Memo, adică poate memora profilul de utilizator și de fiecare dată să poți face în același fel băutura.
E un aparat rapid, iar la acest lucru contribuie și boilerul cu încălzire rapidă.

Dezavantaje

Singurul dezavantaj (mai important) ar fi cel de cost, dar nu poate fi echivalat de aparate sub 1000 lei și poate fi folosit fără probleme în situații comerciale.
Ar mai fi și faptul că are o greutate de 7 kg, dar nu cred că doriți să-l cărați în geantă sau ceva de genul.
Că are un cablu de alimentare de doar 0,8 metri e un impediment, dar se poate folosi un prelungitor.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de cea mai bună cafea atunci o puteți face doar cu acest aparat. Philips e un nume important în domeniul espressoarelor, iar acest lucru e datorat faptului că are divizii speciale pentru proiectarea acestor electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa