Philips Saeco Poemia HD8325/79, espressor manual 15 bar

Philips HD8325/79 e un espressor pe care eu l-aș recomanda unui local deoarece are capacitate pentru două cești, o presiune suficient de mare pentru a scoate tot din cafeaua măcinată și nu e prea greu de utilizat. Aparatul acesta poate prepara cafea și espresso, iar pentru alimentare se poate utiliza și ESE (Easy Serving Espresso), pe lângă cafeaua măcinată… lucru menționat mai sus.

Philips Saeco Poemia HD8325/79 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care e dotat până și cu încălzitor de cești. Aspectul e unul foarte plăcut, lucru care se poate vedea din imaginea de alături, dar și din clipul pe care eu l-am postat la final. Puteți observa că e vorba de un model premium fără dar și poate.

Aparatul
Aparatul

Ca și caracteristici care trebuie menționate sunt presiunea de 15 bar, că e alimentată cu cafea măcinată și că are un rezervor de un litru. Ca facilități deosebite acest model are duză abur pentru apă fierbinte și abur, panoul frontal realizat din inox și pannarello. Acest ultim lucru e o caracteristică care presupune că puteți spuma laptele în funcție de cum vreți. Introduceți pannarello în lapte în timp ce amestecați laptele încet cu o mișcare de rotație. Apoi spumați laptele cum doriți.

Lucrurile pro achiziționarea acestui model ar fi prețul deloc mare, că e realizat din materialele de calitate (de exemplu, panoul frontal e făcut din inox, lucru care se poate vedea din imaginea de mai sus ori din preview-ul de jos).
Poate că singurul minus ar fi că nu e automat, însă plusează prin faptul că poate susține două cești și că are un cost de achiziție așa de mic.

Deci, dacă vrei să bei o cafea sau mai bine spus un espresso de cea mai bună calitate atunci ar trebui să te orientezi înspre un astfel de model. Există și modele automate (aici găsești oferte), însă acelea au preț cel puțin dublu, și nu știu dacă ești dispus să dai atât… dacă ești la început cu localul (în cazul în care folosești aparatul în scopuri comerciale).
Alături puteți găsi mai multe detalii legate de acest Philips Saeco HD 8325.

Te-ar mai putea interesa