Philips GC4850/02

Philips GC4850/02 e un foarte bun aparat de călcat deoarece are un preț foarte mic, talpă care alunecă ușor, iar fiabilitatea sa e peste medie. Nu costă prea mult deoarece acest fier de călcat poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar caracteristica SteamGlide e varianta Philips a Ultragliss de la Tefal (FV4780 are această caracteristică).

Poze

Se poate vedea că acest Philips e unul de culoare alb cu albastru și gri. Combinația e una foarte reușită, iar despre materialele utilizate la producerea sa trebuie spus că sunt de cea mai bună calitate. Mărimea aparatului e medie și greutatea e mică de puțin peste un kilogram și astfel chiar și cea mai firavă doamnă/domnișoară îl va putea utiliza cu un efort minim.

Călcătorul
Călcătorul
Butoane
Butoane

Specificaţii tehnice

Modelul de față e un fier de călcat cu aburi care trebuie alimentat cu până la 0.350 litri de apă (atâta e capacitatea rezervorului său). Talpa e realizată așa încât să alunece ușor pe cele mai rigide haine, iar asta trebuie mulțumit caracteristicii Steamglide.
Dacă vă interesează cât de puternic e atunci trebuie știut că are o putere de 2600W, dar nu știu dacă e important acest aspect pentru dvs.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; brandul e unul european, iar aceasta ne spune câte ceva despre produs – că e de foarte bună calitate; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită până la 4 ani; cablul e unul lung de 2.5 metri, iar acest lucru vă face să nu folosiți un prelungitor; are sistem anti-picurare care face ca apa să nu picure pe hainele proaspăt călcate.
Contra: există modele și mai ieftine.

Concluzie

Un fier de călcat precum acesta e foarte bun la casa omului deoarece te ajută să-ți calci rapid o cămașă sau ce altă haină e șifonată. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate vă recomand să vizionați clipul de alături care e unul foarte reușit și care prezintă mai multe fiere de călcat printre care se numără și GC4850/02.

Te-ar mai putea interesa