Philips FC9256

Acest Philips FC9256 e o alternativă mai interesantă la FC8760/01 și prin mai interesant vreau să zic mai puțin gălăgios și mai puternic. Prețul e puțin superior față de alte modele și astfel acest FC 9256 poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea e ușor de folosit, iar un copil ar putea aspira foarte ușor cu el chiar dacă are o greutate de undeva la 7 kilograme.

Poze

Se vede că arată bine, iar din preview-ul de la final o să vedeți în cunoștință de cauză cum se prezintă. Culoarea acestui electrocasnic e albă și cred că e o culoare clasică deoarece majoritatea electrocasnicelor sunt albe și asta aduce a curățenie. Vine cu multiple accesorii, iar o perie are cap tri active.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Philips FC 9256 are o putere de aspirare superioară multor modele de aspiratoare și de aceea are un preț dublu în comparație cu ele. Acest lucru, adică puterea superioară, se va vedea în faptul că o să vă terminați mai repede treaba cu el și că va scoate tot praful din covoare. Puterea e de 2000W, iar cea de aspirare (care e cea importantă) e de 375W.

Păreri pro şi contra

Pro: este un adevărat electrocasnic de îndelungă folosință; vine de la un brand foarte cunoscut și apreciat care nu e unul de fie ci unul serios; vine cu multe accesorii utile, printre care cel mai interesant mi se pare derulatorul automat de cablu (știu că e prezent și la alte modele, dar e bine că și acesta are așa ceva); suprafața de aspirare e ok fiind de 8 metri, adică atât cât și lungimea cablului.
Contra: poate că prețul e cam mare, dar merită.

Concluzie

Dacă vrei un aspirator bun atunci acesta ar fi recomandarea mea, iar dacă ți se pare că ar avea un preț cam piperat atunci FC8760 ar fi o posibilă alternativă care eu aș recomanda-o. Din preview-ul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest model și despre cam ce e livrat în pachet.

Te-ar mai putea interesa