Philips FC9194/01, aspirator cu sac 5 litri

Aspiratoarele cu sac sunt foarte populare întrucât au capacități de colectare mari. De exemplu, modelul Philips FC9194/01 e un aspirator cu sac care are o capacitate de 5 litri. Deci, sunt mult mai bune în comparație cu modelele care nu au sac. Pe lângă sacul mare, acest model are și alte atuuri cum ar fi puterea de aspirare de 500W, peria Tri Active+ și suprafața mare de aspirare de 11 metri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte modern cu un nivel de zgomot relativ scăzut – 79 decibeli.

Aspiratorul
Aspiratorul

Acest model e unul cu aspirare uscată care beneficiază de o putere de 500W și o capacitate de 5 litri pe partea de colectare. Filtrarea e una multiplă înainte de motor, iar la evacuare are filtru Hepa 12. Astfel, o să poți aspira eficient, iar accesoriile or să te ajute și ele în acest sens. Probabil că cele mai bune accesorii care o să le întâlnești pe piață sunt peria Turbo și cea TriActive+… ambele incluse în pachetul modelului FC9194/01.
Controlul se realizează rapid, însă nu are control pe mâner… lucru care e în mare parte inutil… părerea mea. Eu aveam în trecut un aspirator cu diferite controale poziționate pe mâner și apăsam din greșeală pe ele. Nici nu realizam acest lucru până când nu știam de ce nu aspiră aparatul. Deci, utilitatea unor astfel de controale ar fi zero… mai mult te-ar încurca.

Plusurile ar fi aspectul, că poate fi utilizat cu succes de oricine (inclusiv de copii) și că poate fi folosit la aspirarea unei suprafețe mari.
Minusuri nu are, însă prețul nu-l face accesibil oricui.

Deci, dacă ai o casă mare atunci un astfel de electrocasnic ar fi o recomandare din partea mea. După cum ziceam, chiar și un copil poate să îl utilizeze fără probleme deoarece are rotițe, iar dacă trebuie ridicat la un moment dat atunci trebuie știut că greutatea de 5 kilograme nu o să-ți stea în cale.
Pentru mai multe detalii vă recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa