Philips FC9185/01, aspirator negru cu sac

Philips FC9185/01 e ceva mai performant decât altele și puteți observa după cuma arată (e ceva mai mare decât altele) și cam cât costă. Ca și caracteristici speciale are un rezervor de 5 litri, motor de 2000 W, accesoriu TriActive, sac s-bag, duză Parquet și tehnologia AirflowMax. Deci se adresează celor care au multe covoare de aspirat ori suprafețe mari. Poate fi o investiție dacă aveți nevoie de un înlocuitor pentru actualul aspirator și nu veți regreta alegerea făcută. Cu duza TriActive puteți aspira în 3 moduri diferite și e în funcție de ce vreți să aspirați. Cu acesta nu mai trebuie să schimbați atât de des sacul, deoarece multe aspiratoare au saci cam pe jumătate.

Prețul său mi se pare corect dar pentru cei care nu au prea mult de aspirat, le recomand unul mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model cu aspirare uscată, dar cele cu filtrare prin apă sunt ceva mai scumpe și sunt și grele. Celelalte tipuri sunt ceva mai scumpe dar și mai eficiente și nu se adresează oricui. Un aspirator compact de 5 kg e mai interesant decât unul foarte greu.

Chiar dacă motorul e de 2000 W, puterea de aspirare a sa e de 450 W. Recipientul său e unul de 5 litri deci îl veți schimba mai rar. Nu e vorba de un aspirator portabil, deci trebuie conectat la rețea. Are un filtru pre-motor adică cu filtrare multiplă. Accesoriile incluse sunt: cel pentru spații înguste, perie mică, perie specială, cap de aspirare TriActive, perie suplimentară pentru parchet etc.

Nu mi se pare greu având în vedere ce poate să facă și cât poate stoca.

Plusuri: putere de aspirare mare, poate stoca mult, toate acele caracteristici speciale menționate la început și îmi place cum arată.
Minusuri: nu prea sunt.

Singurul obstacol poate fi prețul, dar și așa mi se pare ok pentru ce oferă Philips FC9185/01. Joe e o prezentare a acestui aparat și veți vedea mai bine cum arată și care sunt accesoriile oferite. Deasemenea, sunt prezentate și caracteristicile sale speciale iar Philips a dovedit pe parcurs că poate face față concurenței.

Te-ar mai putea interesa