Philips FC9184/01, aspirator cu putere 475W

Pentru cei interesați de un aspirator cu sac care să aibă o putere de aspirare de undeva la 475W recomand acest model deoarece vine de la un brand de încredere, iar specificațiile sunt de top. E foarte bun pentru cei care aspiră mult deoarece capacitatea sacului e de până la 5 litri, iar asta o să vă ajute în special să nu schimbați des sacul.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se descurcă foarte bine când vine vorba de făcut curat pe jos. Legat de aspectul său, puteți vedea din imaginea alăturată cum arată, iar mai multe detalii vizuale puteți avea din clipul de la final. Iar, dacă te interesează de unde poți cumpăra saci atunci trebuie știut că aici poți îi poți găsi la un preț mic.

Aparatul
Aparatul

Modelul FC9184/01 e unul de top deoarece are o putere de 2100W (însă nu aceasta contează, ci faptul că are o putere de aspirare de 475W), capacitate de colectare de 5 litri, multiple filtre (la evacuare are Hepa 12) și nu face prea mult. Recomand un astfel de aparat pentru cei care vor să facă treabă bună și să aibă aer proaspăt în cameră.
Vine chiar și cu un indicator care ne arată că sacul e plin, așa încât noi să știm când trebuie schimbat sacul.

Ca atuuri aș putea menționa prețul (nu e mare deloc), disponibilitatea multelor accesorii și suprafața mare de aspirare (9 metri deoarece cablul e unul de 6, iar tubul e unul telescopic). Alt lucru deosebit la acest model e că are un furtun care se poate roti la 360 de grade fără a ieși, iar în acest fel dvs o să aspirați fără griji.

Deci, acest model poate înlocui cu succes vechiul aspirator deoarece nu costă prea mult și e foarte eficient. Poate v-ați fi dorit un aspirator care să vină fără sac, însă acest model cu sac e mai curat.
Am pus alături un clip pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate, însă trebuie știut că în clip e un model cu specificații similare, dar cu aspect identic… mai puțin culoarea.

Te-ar mai putea interesa