Philips FC9174

Dacă vrei un aspirator XXL atunci ai nevoie de aspiratorul cu sac Philips FC9174 care e unul foarte capabil venind ca o alternativă la FC9071. Recunosc că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care superior altor modele, însă și performanțele îi sunt superioare. Probabil că ar fi un electrocasnic de recomandat unei familii mari cu o casă mai mare deoarece puterea e de 500W și sacul e unul XXL care are o capacitate de până la 4 litri.

Poze

Nu aș putea spune că FC 9174 excelează la partea de design, dar nu stă nici rău deoarece arată clasic ca orice aspirator de la Philips. Din prima imagine se poate vedea că are roți mari așa încât să nu agațe în covor așa încât să vă enerveze atunci când aspirați. La final am pus un video preview pentru a vedea aparatul mai bine și poate o să vedeți și butoanele care sunt foarte bine amplasate așa încât să ajungeți la ele cu un efort minim.

Roțile sunt foarte mari
Deschis

Specificaţii tehnice

Philips FC9174 e un aspirator cu sistem de aspirare uscată și vine cu sac de tip mare care are un volum de 4 litri. Având filtru HEPA o să aveți garanția că aerul aspirat e filtrat în proporție de peste 90 procente, iar accesoriile multiple vă vor ajuta să aspirați eficient în orice loc, oricât de greu ar fi de accesat. Roțile sunt mari, după cum spuneam mai sus și nu trebuie să vă faceți griji că vă vor zgâria parchetul deoarece sunt cauciucate.

Păreri pro şi contra

FC9174 e un electrocasnic de culoare roșie util gospodăriilor mari și din acest motiv are o putere superioară de 2200W și suportă saci mari de tip textil. Din păcate, având o putere mare e normal să producă și un zgomot superior de 78 decibeli. Poate faptul că e cu sac nu e pe placul tuturor deoarece din când în când trebuie să colinzi magazinele în căutare de saci de schimb.

Concluzie

Un aspirator special e Philips FC9174 deoarece nu prea găsești modele în care să te poți baza și care să nu cedeze după ce aspiri timp de vreo oră și jumătate sau mai mult. Pentru a îți face o impresie despre cum arată te invit să urmărești clipul de alături care e unul scurt și prezintă de aproape aspiratorul.

Te-ar mai putea interesa