Philips FC9071, aspirator cu sac

Dacă ești în căutarea uni aspirator bun și de firmă atunci un aspirator cu sac Philips FC9071 ar fi recomandarea mea deoarece este unul dintre cele mai populare modele de ceva timp. Popularitatea se datorează detaliilor sale tehnice cum ar fi 3 l, tub telescopic, 2000 W, HEPA și culorii pe albastru. Nu e cu mult diferit de Samsung VC 9451 doar că are un preț inferior și sacul e de hârtie. Chiar dacă aparent nu e la fel de bun ca acel Samsung, acest e lucru e unul aparent deoarece are o putere superioară cu 400 W, iar puterea de aspirare e de 450W.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care dacă te gândești bine nu e mare deoarece are chiar și filtru Hepa care presupune că aerul e filtrat în proporție de 99,95%. Și față de alte aspiratoare care scot un miros de plastic acesta poate scoate un miros proaspăt de flori sau lămâie deoarece există granule parfumate care pot fi inserate în aparat. (La partea de fiabilitate stă bine deoarece are o garanție 24 ani care o puteți mări la 4 ani pentru 78 lei. Dacă procurați o garanție extinsă atunci e inclus serviciul de service expres care presupune repararea aparatului în maxim 5 zile dacă se strică.)

Poze

Cum arată din lateral

Specificaţii tehnice

Philips FC9071 are un sistem de aspirare uscată și nu mixtă cu apă cum au unele modele de la branduri concurente, însă eficiența e aceeași și același lucru poate fi spus și despre aerul proaspăt care e scos de către aspirator.

Puterea lui e de 2000 W, însă aspiratorul are o putere de aspirare de doar 450W care-l va ajuta să colecteze undeva până la 3 litri de praf. Cablul e unul de 7 metri, iar tubul fiind telescopic o să puteți aspira în locuri greu aspirabile de către alte aparate asemănătoare. Suprafața care poate fi aspirată e una de 7 metri și în opinia mea e destul de mult deoarece nu cred că cineva are o cameră mai lungă de 7m.

Sacul e unul de hârtie, iar nivelul de reziduri va fi mic datorită filtrului lavabil ultra clean ar Hepa 13 care vine cu etanșare Hepa.

Păreri pro şi contra

Pro: Philips FC 9071 arată bine, prețul este unul modic, greutatea e sub 6 kilograme și vine cu multe accesorii utile printre care preferatul me e derulatorul automat de cablu (așa nu te împiedici de cablu.)
Contra: nimic important, dar nu cred că era rău dacă era cu un sistem fără sac.

Concluzie

Philips FC9071 e un aparat bun care a fost și încă mai e popular de când a fost plasat pe piață, iar alături găsești un clip cu o scurtă prezentare a modelului de față pentru a-ți face o părere despre cum arată în realitate.

Te-ar mai putea interesa