Philips FC8732, aspirator fără sac ok

Dacă te interesează un aspirator fără sac care să vină ca o alternativă la FC8454/01 (un model cu sac) atunci acest aspirator fără sac Philips FC8732 cred că ar fi mai mult decât ok deoarece nici nu costă mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Iar, faptul că are HEPA (un tip de filtru) e un alt avantaj. Puterea de aspirare a acestui model e una modică de 300W, dar o să vă descurcați și cu atât deoarece există modele care au mai puțin.

Poze

Vine pe negru și de acest lucru vă puteți convinge din imaginile de alături sau din clipul de la final care prezintă mai în detaliu conținutul pachetului. Tubul telescopic e unul din metal și nu e din aluminiu ca la FC8454, motiv pentru care are cu vreo două kilograme mai mult. Dar, 6 kilograme nu mi se pare deloc o greutate exagerată.

Pachetul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul de față vine cu filtru Hepa care e un filtru pre-motor, iar în privința sacilor nu va trebui să vă faceți griji deoarece nu are așa ceva. Astfel, nu mai trebuie să schimbați sacul ori să cumpărați alții noi, dar tot va trebui să curățați aparatul din când în când deoarece capacitatea sa de colectare e de două kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun în opinia mea; vine de la un brand foarte bun care face doar electrocasnice de cea mai bună calitate; are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 3 ori 4 ani; nivelul de zgomot e de până în 80 de decebeli și astfel e mai mic decât la alte modele.
Contra: nimic, deoarece nu costă deloc mult și se comportă de minune.

Concluzie

Dacă vrei un aspirator bun care e un model cu aspirare uscată atunci acest ar fi foarte bun, mai ales că nu o să ai nevoie vreodată e saci și așa scapi de stresul de a căuta saci care se potrivesc prin magazine. Normal că vine și cu multe accesorii (care nu știu dacă o să le folosești pe toate vreodată) și de asta te poți convinge din clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa