Philips FC8654/01, aspirator cu filtru Hepa

Dacă vrei să-ți cumperi un aparat de aspirat foarte bun atunci îți recomand să alegi un model cu Hepa (asta e o filtrare la evacuare care asigură că aparatul nu scoate praful). Un astfel de aparat e Philips FC8654/01 care e și un aspirator cu sac care are un mod de aspirare uscată.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat foarte bun cu o putere de aspirare de 425W. Multă lume confundă puterea aparatului (2100W) cu cea de aspirare. Importantă e a doua.
Alături am pus și o imagine pentru a vedea cum se prezintă, iar din aceasta poți vedea că e vorba despre un aparat care e roșu care arată bine.

Aspiratorul roșu
Aspiratorul roșu

Pe partea de specificații acest model de culoare roșie se laudă cu faptul că are o capacitate mare de colectare de 4 litri, o putere de aspirare de 425 W și că e realizat din materiale de calitate așa încât să fie cât mai eficient.
O să se descurce formidabil la aspirat deoarece nu doar e puternic, ci are și alte caracteristici care ajută la o aspirare bună. Aceste caracteristici fiind cablul de 6 metri (care asigură o suprafață de aspirare de 9 metri) și variatorul de putere (îți furnizează puterea de care ai nevoie).

Plusurile acestui model ar fi prețul nu prea mare, că e fiabil, multiplele moduri de filtrare și că e ușor de manevrat (având roți moi, un cablu lung și o capacitate mare de a colecta praful).
Evident că are și minusuri, unii ar zică cel mai importat ar fi faptul că vine cu sac, însă modelele fără sac au o capacitate mai redusă când vine vorba despre colectat praful.

De final nu pot decât să spun că acesta e unul dintre cele mai bune aparate de aspirat de pe piață. Acest lucru e datorat nu doar faptului că poate aspira o suprafață mare de aspirare, ci și filtrării și puterii mari.
Normal că atunci când alegi un aspirator un cuvânt important îl are și brandul, iar în cazul acestui model fiind vorba despre Philips e numai de bine.

Te-ar mai putea interesa