Philips FC8473/01, aspirator negru fără sac

Philips FC8473/01 e un aspirator foarte bun deoarece are tehnologie PowerCyclone 4 (îmbunătățește performanțele), duză parchet, mâner ergonomic, filtru Hepa și altele. Nu e singurul model cu astfel de tehnologie de aceea puteți să verificați și alternativele de pe piață. Acest brand a dovedit pe parcursul anilor că poate oferi soluții fiabile. Acesta e un model pe negru destul de reușit și nu cred că veți avea probleme îl -al folosi. Nu are multe butoane, totul e la locul său. Poate fi o alegere bună chiar dacă aveți deja un aspirator, doar că cel vechi nu filtrează la fel de bine aerul. Filtrele Hepa sunt unele dintre cele mai bune.

Prețul său e destul de ok având în vedere caracteristicile sale. Poate fi folosit chiar și de copii deoarece nu e foarte mare și greu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E bine că e fără sac chiar dacă recipientul de colectare e mic – 1.5 litri (sacii oferă cam 3 litri). E dotat cu filtru HEPA, un motor de 1800 W care dezvoltă o putere de aspirare de 350 W, filtru evacuare de tip micro și alimentarea se face de la rețea (adică nu e portabil). Puterea de aspirare și consumul țin de cum alegeți voi, deoarece are un buton ca la oricare alt aspirator.

Accesoriile incluse sunt prezente și la altele: perie pentru parchet, tub telescopic metalic, accesoriu spații îngust. Poate că la unele e un accesoriu în plus dar cam acestea sunt prezente la toate. Îmi place că e dotat cu un mâner de transportat.

Plusuri: e destul de portabil, putere mare de aspirare, pentru un consum așa de mic, e fără sac și e fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips FC8473/01 e un model destul de reușit din ce le mai multe puncte de vedere de aceea îl și recomand celor care nu au avut un aspirator mic și bun acasă. Îl puteți folosi oriunde deoarece are un cablu destul de lung și se alimentează de la rețea. Jos am pus o prezentare video a unui astfel de aparat. Poate nivelul de zgomot e un minus dar și așa nu îl veți folosi prea des și doar la putere maximă, e mai zgomotos.

Te-ar mai putea interesa