Philips FC8455/01, aspirator roșu cu sac

Aspiratorul cu sac Philips FC8455/01 e o alegere bună dacă vreți ceva performant pentru suprafețe mari. Are un motor puternic de 2000 W, recipient de 3 litri de tip s-bag, mâner ergonomic, perie mini-turbo și tub telescopic din aluminiu. Un aparat electrocasnic ca și acesta se adresează oricui, deoarece e mic, accesibil și performant. NU trebuie să dețineți cine știe ce cunoștințe pentru a-l folosi. Are un design ergonomic și deci poate fi folosit cu ușurință. Mai sun și alte versiuni cu caracteristici similare și culoare exterioară diferită. Acest brand oferă multe alternative dar nu văd de ce nu ați alege pe aceasta.

Prețul său mi se pare foarte bun pentru ce poate să facă și cât de bine poate să o facă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aspiratorul
Aspiratorul

E un aspirator doar cu sac, dar există și fără sac sau cu filtrare prin apă. Acuma fiecare cu preferințele sale, doar că la cele fără sac, recipientul e mic și trebuie curățat des. Însă oferă și un avantaj, nu mai trebuie să luați sac. După cum am precizat mai sus, e destul de puternic și puterea de aspirare e de 350 W.

Filtrul de evacuare e de tip micro ca la restul modelelor. Ca și accesorii are peria standard, peria mini-turbo, peria mică și altele. Nu le voi enumera pe toate deoarece le regăsiți la unele modele similare. Greutatea sa e destul de redusă pentru un aspirator – 4.2 kg. Pe partea de design prezintă un finisaj pe roșu și derulator automat de cablu. Deci indiferent unde-l depozitați, cablul de alimentare nu va sta în cale. Poate că pare cam zgomotos, însă e așa doar la putere maximă. Are și un indicator pentru situațiile în care sacul e plin.

Plusuri: poate aspira eficient orice covor, e mic, ușor de folosit, accesibil, sacul se schimbă ușor și repede.
Minusuri: nu sunt.

Philips FC8455/01 e o alegere bună pentru cei care care vor un ajutor mai bun în locuință și nu prea se pricep la electrocasnice. Poate că roșu nu e cea mai ideală culoare, dar există o variantă identică și pe negru dar cu un alt nume. Jos am pus un clip care vă poate ajuta să vă faceți o idee despre acest model.

Te-ar mai putea interesa