Philips FC8454/01

Aspiratorul cu sac Philips FC8454/01 e foarte bun pentru că e simplu de folosit. Nu are filtru HEPA, iar aspirarea e una uscată, dar nu e greu de întreținut față de modelele fără sac. La acesta scoți sacul și-l arunci la gunoi pe când la cele fără sac s-ar putea să te mai murdărești puțin. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e foarte diferit față de cel al modelului FC8915/01.

Poze

Culoarea lui FC 8454/01 e neagră și nu e delco un aspirator mare. Astfel, greutatea sa e de 4 kilograme în condițiile în care tubul telescopic e din aluminiu și nu din plastic ca la alte modele. Sacul se scoate spate și e unul de tip micro realizat din hârtie. Din această imagine se poate vedea doar aparatul principal și tubul său telescopic, dar în pachet sunt livrate și alte accesorii cum ar fi accesoriul pentru spații înguste și alte perii suplimentare.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Philips FC8454/01 e un model destul de nou în România și se bucură de popularitate fiind foarte vândut. Popularitatea e datorată faptului că vine cu sac deoarece românii sunt obișnuiți mai mult cu astfel de aspiratoare. Faptul că are filtrul Hepa lipsă nu cred că e un minus deoarece orice aspirator are filtre, iar dacă e curățat periodic atunci nu sunt probleme.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un excelent raport între preț și calitate; fiabilitatea e excelentă deoarece garanția standard e de 2 ani, iar întreținerea constă în schimbarea sacului din când în când; puterea de aspirare foarte bună fiind de 350 W și în combinație cu suprafața de aspirare de 9 metrii face ca aspiratorul să fie foarte ok.
Contra: nimic.

Concluzie

Acesta e un aspirator clasic care nu e deloc greu de folosit, iar tubul telescopic fiind din aluminiu o să facă așa încât procesul de aspirare să fie cât mai ușor de realizat. Chiar dacă puterea aparatului e mare, trebuie știut că zgomotul produs nu e deloc exagerat fiind de undeva la 80 decibeli în timpul aspirării. Un alt lucru care contribuie pozitiv la ușurința în folosire e derulatorul automat de cablu care e prezent mai pe poate aspiratoarele.

Te-ar mai putea interesa