Philips FC8451/01, aspirator cu sac 3 l

Philips PowerLife FC8451/01 e un aspirator disponibil pe roșu, iar praful se adună în sac. Ar trebui să alegi acest model în defavoarea unuia fără sac deoarece capacitatea sa de colectare e mult mai mare. În principal, eu recomand acest model deoarece e ușor de folosit și foarte performant.
Eu recomand acest model cuiva care are un buget mic pentru un nou aspirator, deoarece este disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Philips FC8451/01 e un model red (roșu), lucru observabil din imaginea de alături, iar dacă vrei ceva pe albastru atunci ar trebui să alegi Philips FC8450/01. Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații tehnice modelul acesta e unul cu o putere de 1900W (nu aceasta contează, ci faptul că are o putere de aspirare de 320W), sac foarte încăpător de trei litri și diferite accesorii. Unul care e foarte bun e derulatorul de cablu, fiind foarte bun atunci când terminați treaba deoarece nu o să trebuiască să adunați manual cablul.
Pe partea de zgomot face 82 dB… nu e mult, dar nici puțin.

Avantajele achiziționării aparatului acesta sunt prețul mic, că e realizat așa încât să aibă o greutate mică, că vine cu tub metalic (foarte rezistent și ușor deoarece e din aluminiu) și că e ușor de transportat. Teoretic poate fi utilizat fără vreo problemă de copii, însă nu e o jucărie.
Din păcate nu are filtru Hepa, ci doar filtru de evacuare micro. Asta nu e ceva rău deoarece o să vă faceți foarte bine treaba cu acest aparat.

Concluzia mea e că aparatul acesta își merită banii chiar dacă e vorba despre unul care nu are filtrare Hepa. Având un cablu de 5 metri o să beneficiați de o suprafață de aspirare de 8 metri, iar în spațiile înguste o să ajungeți fără vreo problemă mulțumită accesoriului pentru spații înguste și a mânerului extra lung.
Din păcate nu mai găsit niciun review video cu acest model, însă dacă va apărea o să-l postez aici.

Lasă un comentariu