Philips FC8142/01

Un model alternativă la Philips FC8732 e acest Philips FC8142/01 care e un aspirator fără sac de culoare mov. Normal că vine cu tub telescopic, iar filtrul HEPA e o dotare care o conține. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care are o putere de aspirare de 350W. Vine cu multe accesorii, iar derulatorul automat de cablu e o caracteristică întâlnită și pe acest model.

Poze

Se poate vedea că e mov, dar din această poză nu se văd accesoriile care sunt o perie standard, una pentru spații înguste și alta pentru parchet. Normal că roțile aparatului sunt moi și în acest fel nu o să zgâriați parchetul ori mocheta. Cablul este unul de 7 metrii, dar asigură o suprafață mare de aspirare de 10 metri.

Aparatul principal

Specificaţii tehnice

FC 8142/01 e un model nou și modern la care nu ai bătăi cu sacul deoarece nu are așa ceva. Dar, să nu crezi că nu va trebui să-l cureți din când în când pentru că acest lucru e unul absolut necesar având în vedere că are o capacitate de colectare de 1,7 kilograme care va fi atinsă undeva la 5 aspirări (depinde cât de mare e casa dvs.).

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un report excelent dintre preț și calitate oferit în principal de accesorii și performanța aspiratorului în sarcinile care trebuie să le efectueze; este un electrocasnic de îndelungă folosință datorită extensibilității garanței la maxim 4 ani; are roți moi care nu vă vor zgăria podeaua; greutatea e una relativ mică de 6 kilograme și asta înseamnă că va putea fi manipulat chiar și de persoane mai firave.
Contra: nimic, dar nu cred că strica un sistem de aspirare cu apă.

Concluzie

Dacă vrei un aspirator bun de la o firmă care-și respectă clienții oferindu-le produse de o calitate superioară atunci cred că ar trebui să alegi modelul de față. Eu cred c va fi deosebit de ușor de folosit chiar și de un copil, iar suprafața mare de aspirare te va ajuta foarte mult în sensul că nu va trebui să cauți după prize ori să folosești prelungitoare.

Te-ar mai putea interesa