Philips FC8134/01

trebuie recunoscut că Philips e rege când vine vorba de aspiratoare și nu numai, iar un model nou și destul de popular e acest aspirator cu sac Philips FC8134/01. Față de alte modele (cum ar fi ) are un raport mai bun între calitate și preț, iar prețul e ok deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Puterea e una peste medie de 375 W și mă refer la puterea de aspirare, iar suprafața de aspirare e de 10 metrii ceea ce e foarte bine.

Poze

Philips FC8134/01 arată ca în imaginea de alături și ar trebui știut că e un aparat mic care cântărește 5,5 kilograme, iar culoarea sa e un fel de maro închis cu verde. Producătorul spune că e verde siberian, iar eu zic că e o culoare care prinde destul de bine aspiratorul. În această imagine nu se văd accesoriile și de aceea cred că e important să menționez că are diferite perii, tub telescopic și derulator de cablu pe sistem automat.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul Philips FC 8134/01 e unul de top și asta datorită puterii de aspirare și ușurinței în utilizare. Venind cu sac probabil că va fi mai ușor de întreținut decât unul fără deoarece la cel fără mai trebuie să îl și speli din când în când, dar la acesta doar schimbi sacul. Referitor la saci mai trebuie să îi schimbi și nu sunt prea greu de găsit prin magazine.

Păreri pro şi contra

Pro: nivelule de zgomot produs e unul de 80 de decibeli care e unul normal pentru un astfel de aparat; nu costă prea mult; fiabilitatea e bună deoarece e ușor de întreținut… singurul lucru care trebuie făcut e să schimbați sacul din când în când; garanția standard e de 2 ani și dacă mai adăugați 2 atunci îl faceți un excelent aparat de îndelungă folosință.
Contra:

Concluzie

Dacă vrei un aspirator clasic cu sac de hârtie care poate fi folosit ușor chiar și de către un copil atunci îți recomand cu căldură acest model. Greutatea sa e de sub 6 kilograme, iar suprafața de aspirare e mai mult decât bună deoarece are un cablu de 7 metri, iar capacitatea de colectare fiind mare nu o să aveți nevoie să schimbați sacul prea des.

Te-ar mai putea interesa