Philips SpeedPro Max Aqua 3in1 FC6903/01 review

Pentru persoanele interesate de probabil cel mai bun aspirator vertical fără fir recomand modelul Philips SpeedPro Max Aqua 3in1 FC6903/01. Acestuia i-am dedicat acest review așa încât să vă faceți o părere despre avantajele sale.
Ar trebui să scriu că cei de la Philips îl consideră cel mai rapid aspirator vertical fără fir deoarece are mai multe lucruri care îl ajută în acest sens. Am să elaborez în rândurile care urmează.

Nu înainte de a preciza că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat modern care e foarte ușor de folosit și vine la pachet cu o multitudine de lucruri utile.
Aparatul e prezentat în pozele de alături și cred că se vede că e ușor de ținut în mână. Acest lucru se datorează faptului că are o greutate de doar 2,7 kilograme.

Performanțe și durata bateriei

Aspiratorul Philips FC6903/01 poate acoperi o suprafață de 60mp, iar fluxul de aer e de 1000 l/m (e vorba despre fluxul maxim).
Bateria e una de tip Li-Ion se încarcă în 5 ore și ține 75 minute (25 minute în mod funcționare turbo).
Recipientul de colectare e de 600ml, iar filtrul de motor e unul lavabil.

După cum am scris mai sus, acest aparat e de tip 3 în 1, adică aspirator + mop, aspirator portabil, cap de aspirare 360 grade. Capacitatea rezervorului de apă e de280 ml, iar ca detergenți se recomandă neagresivi sau doar apă.

Păreri pro și contra

Un astfel de aparat vine cu multe lucruri utile așa încât tipul petrecut cu aspirarea să fie cât mai redus, iar rezultatele de cea mai bună calitate. Prin acest ultim lucru fac referire că nu doar aspiră, ci și șterge așa încât suprafața să fie cât mai curată.

  • Capul de aspirare e unul 360 grade
  • Vine cu o multitudine de accesorii
  • Durata bateriei e de maxim 75 minute
  • E fără sac, praful fiind stocat în recipient de 0,6 litri
  • Filtrarea e una triplă
  • Motorul e unul puternic, purtând numele de PowerBlade
  • Costul de achiziție e unul peste medie, dar reflectă ceea ce poate face aparatul

Verdict

Acest aparat se va dovedi util celora care au un buget peste medie și doresc ceva portabil cu care să poată aspira prin casă și locuri greu accesibile.

Te-ar mai putea interesa