Philips FC6404/01, aspirator PowerPro Aqua 3 în 1

Philips FC6404/01 e un aspirator vertical fără fir care înlocuiește un mop deoarece e un aparat 3 în 1. Mai exact e aspirator de mână (portabil/de mână), aspirator normal și mop.
Fiind un aparat la nivel de 2018 trebuie spus că e super tehnologizat și e realizat așa încât să fie ușor de utilizat. Un exemplu ar fi că sistemul de curățare umedă e prevăzut cu magneți pentru o atașare simplă și rapidă.

Acest electrocasnic vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Luând în considerare faptul că înlocuiește mai multe aparate e zic că nu e un cost prea mare.


Beneficii

E un aparat 3 în 1, iar din această cauză ocupă puțin loc și vă faceți treaba mai rapid. E aspirator vertical (recomand pentru toate tipurile de suprafețe), mop (pentru suprafețe dure) și aspirator de mână (pentru mobilă și mașină).
Partea de mop e perfectă pentru parchet ori gresie. În rezervorul cu apă pot fi adăugați detergenți (neagresivi), iar buretele poate fi spălat.
Vă scapă de alergeni întrucât filtrul e unul cu 3 straturi și reține 90% din particule.
Nu are cablu, iar autonomia e de până la o oră (autonomia depinde și de modelul pe care-l cumpărați; cel cu baterie de 18V are autonomie de 40 minute).
Are un cap de tip TriActive Turbo care e foarte eficient în aspirarea prafului. O să vedeți o foarte mare diferență între aspiratorul vechi și acesta. Mai exact acesta se va umple mai repede deoarece aspiră tot praful.

Dezavantaje

Singurul dezavantaj ar fi faptul că are un preț ușor crescut. Acest lucru se datorează și faptului că e 3in1.
Ar mai fi și faptul că nivelul de zgomot e de 83 dB, dar până la urmă e un aspirator.

Concluzii

Aspiratorul Philips FC6404/01 se adresează persoanelor interesate de un aparat care să arate bine, să curețe bine și care să aibă o fiabilitate ok.
Înainte de utilizare aș recomanda să citiți manualul său pentru a vă familiariza cu produsul.
Aparatul e unul care trebuie întreținut, mai exact din când în când trebuie curățat filtrul anti-alergeni. Același lucru e valabil pentru lavetele de microfibră.

Te-ar mai putea interesa