Philips FC6142

Philips FC6142 este un aspirator de mână util prin casă, dar și la curățarea mașinii dvs. Îl recomandă portabilitatea, puterea relativ mare pentru un aparat așa de mic și nivelul scăzut de zgomot. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare pentru un aparat electrocasnic de curățat de la Philips.
Dacă ar fi să recomand acest aparat unei categorii anume atunci l-aș recomanda persoanelor care au o casă foarte aerisită (cu puțină mobilă) și care au foarte mare grijă de mașina lor și curățenia din ea. Nu e doar pentru o mașină deoarece poate fi utilizat cu succes în zone greu accesibile.

Poze

Se poate vedea că e un aparat foarte mic de culoare alb cu albastru. (Există și un model pe alb complet, dar nu cred că o să fie comercializat și în țara noastră.) Poate fi utilizat cu ușurință de oricine deoarece are o greutate mică de 1.4 kilograme, iar butoanele sunt ușor accesibile.

Lateralul
Lateralul
De sus
De sus

Specificaţii tehnice

Modelul de față e unul care funcționează la fel de bine pe cât arată. Puterea e suficientă fiind de 56W (9W e puterea de aspirare) și din această cauză o să puteți aspira rapid ceea ce doriți. Poate ziceți că e o putere foarte mică în comparație cu cea a unui aspirator normal, însă nu e așa deoarece acesta nu are tub de aspirare lung și din această cauză nu e nevoie de o putere mai mare.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; acumulatorii țin destul de mult; sistemul de aspirare e unul hibrid (umed și uscat); garanția standard e de 2 ani; nu e un aparat zgomotos; vine cu accesorii care ajută la o aspirare mai eficientă (racletă, accesoriu pentru spații înguste); vine cu un stand de încărcare.
Contra: timpul de încărcare e cam mare – 18 ore.

Concluzie

Dacă îți cureți des mașina atunci un astfel de model de aspirator ar fi recomandarea mea. Nu mai ești incomodat de un cablu de alimentare, iar faptul că are o greutate mică te ajută să aspiri rapid. Dacă vă interesează acest model atunci vă recomand preview-ul de alături care e unul destul de reușit și care prezintă aparatul în detaliu.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips FC6142”

  1. Va rog cat de lunga este ragleta?
    As putea folosi aspiratorul si la aspirarea caloriferelor din casa? Elementi sunt la o distanta de 1,5cm si ca sa pot aspira intre ei ragleta tb sa intre 9-10cm intre elementi.
    Se poate aspira cu acea perie mobila sau perii periei nu sunt moi?

Comentariile sunt închise.