Philips EP5361/10, espressor super-automat cu râșniță ceramică

Espressorul Philips EP5361/10 poate fi comparat cu unul clasic deoarece poate prepara mult mai multe băuturi, are o interfață avată și dotări potrivite pentru cât costă. E mult peste cel automat, motiv pentru care poartă denumire de espressor super-automat. Poate că pe mulți dintre voi nu vă va impresiona deoarece ați văzut multe modele premium la viața voastră, însă merită luat în considerare. Acesta se potrivește într-o bucătărie modernă alături de aparate pe aceeași culoare ori cu un design similar.

Veți vedea cât de multe oferă într-un design atât de compact și care chiar arată bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E recomandat ca rezervorul pentru apă să nu-l alimentați prea mult, ci doar până la nivelul inscripționat. Compartimentul pentru cafea boabe are un capac pentru menținerea aromei și nu multe aparate îl au.

Ca și funcții, aparatul are următoarele: lapte încălzit rapid, apă fierbinte pentru ceai, decalcifiere (curățare interioară), setare temperatură (3 trepte), setare grad măcinare. În plus, sunt și dotări mai speciale care nu le veți în fiecare zi: filtru AquaClean (la instalare se pune în rezervorul cu apă), râșniță ceramică și tehnologia CoffeSwitch.

Păreri pro și contra

Poate fi alimentat ușor în partea de sus cu apă, cafea măcinată sau cafea boabe, iar compartimentul pentru apă e detașabil pentru a-l pune direct sub robinet. Nu sunt prezente foarte multe butoane pe panoul de control deoarece butoanele existente au două funcții, iar cea de-a doua funcție apare când apăsați butonul meniu (mă refer la acele săgeți). Eu consider că e ușor de folosit, pentru a prepara o băutură trebuie apăsat doar butonul și să vă asigurați anterior ca aparatul să fie alimentat corespunzător.

Philips EP5361/10 vine chiar și cu un suport pentru cești de dimensiuni mici și se poate coborî partea din care iasă băutura. Recipientul pentru lapte nu deranjează și după ce ați făcut cappuccinno sau latte macchiato, rezervorul cu lapte se pune în frigider și se montează la loc canalul de scurgere pentru apa fierbinte. E foarte important să respectați instrucțiunile de instalare înainte de folosite pentru a obține rezultatele dorite încă de la început.

Te-ar mai putea interesa