Philips EP5330/10, espressor automat cu design modern

Espressorul automat Philips EP5330/10 face parte dintr-o serie puțin mai avansată – seria 5000, motiv pentru care arată mai bine și oferă dotări mai bune. Poate prepara băutura preferată oricare ar fi ea și se poate personaliza alegerea. Arată bine pe negru cu finisaje argintii, iar recipientul pentru lapte este precum un pahar care poate fi detașat (pentru curățare sau dacă vreți să puneți laptele la rece).

Cu fiecare generație, aceste aparate oferă dotări tot mai atractive, iar designul rămâne foarte compact pentru ca să nu ocupe mult spațiu și să-l mutați cu ușurință dintr-o parte în alta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un sistem complet automat și unele espressoare nu au sistemul de spumare automat (e necesar să puneți un recipient cu lapte). Se poate alege una dintre cele 5 trepte de măcinare, dar și una dintre cele trepte de temperatură.

Pe partea de funcționalitate, acest aparat stă destul de bine: curățare automată, sistem decalcifiere, setare cantitate cafea și altele (le-am menționat sus). Tava este detașabilă pentru ca voi să o puteți curăța mai ușor. Acest aparat impresionează la cele mai multe capitole și vorbim până la urmă de un brand cu experiență, iar dacă acest model vi se pare cam scump, optație pentru o serie inferioară dar din aceeași generație.

Păreri pro și contra

Are sistemul LatteGo, adică are cel mai ușor de curățat recipient de lapte deoarece are un design mai simplificat. Râșnița este una ceramică și poate oferi până la 20000 de cești (conform producătorului), iar boabele nu sunt supraîncălzite cum se întâmplă în cazul altor tipuri de râșnițe. Filtrul inclus e unul destul de bun deoarece poate fi folosit mult (cam 5000 de cești) și pentru cei interesați, acesta se numește AquaClean.

Philips EP5330/10 are un rezervor mare pentru apă care trebuie alimentat la câteva zile (în funcție de câte cești veți prepara). Recomand să alimentați doar cu cafea boabe pentru ca să folosească doar cafea proaspăt măcinată și aroma se va menține. Nu mai trebuie să luați cafeaua în oraș sau la bar, acum o puteți prepara acasă.

Te-ar mai putea interesa