Philips EP4050/10, espressor cu râșniță incorporată

Espressorul Philips EP4050/10 nu e unul manual și se vede după cum arată, ci e unul super-automat. Spre deosebire de cel automat, acesta dispune de funcții și tehnologii mai avansate care oferă rezultate mai bune și au grijă de aparatul vostru mulți ani. Să nu uităm că poate prepara mai multe tipuri de băuturi la care puteți ajusta aroma sau gradul de spumare. Arată destul de bine aparatul și pot spune că se adresează celor care beau zilnic cafea alături de cineva. 

O cafea e mai bună dacă o savurezi alături de cineva și până la urmă vă doriți să recuperați banii investiți. Ținând cont de preț, aș putea spune că nu e pentru oricine și poate fi folosit mulți ani fără să apară vreo problemă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Orice espressor mai performant are râșniță ceramică incorporată dar pot fi și excepții dacă discutăm de alte branduri. Chiar și carafa pentru lapte e integrată și poate fi demontată pentru golire sau alimentare. Aparatul poate fi curățat cu ușurință și nu are nevoie de funcție de decalcifiere datorită filtrului special numit AquaClean. Conform producătorului, puteți consuma circa 5000 cești fără să aveți probleme de depuneți.

Cele opt băuturi care le poate prepara sunt următoarele: espresso, espresso lung, cafea, cafea cu lapte, cappuccino, apă fierbinte, spumă de lapte și latte macchiato.

Păreri pro și contra

Are un panou de control cu interfață prietenoasă și pictogramele chiar ușurează utilizarea sa. Nu se depune nimic pe aparat datorită filtrului menționat sus, iar rezultatele se mențin pe parcurs. Gura de scurgere e reglabilă la mai toate modelele și la aparatul de sus nu e cazul să puneți un suport suplimentar pentru ceștile mici. Dispune și de funcție de curățare a carafei pentru lapte, pentru că rămân reziduuri după utilizare. Se poate pune orice tip de lapte doriți pentru că nu e o regulă – de cocos, vacă, capră, personalizați-vă băutura cum doriți că doar sunteți la voi acasă și nu la un bar.

De asemenea, vă recomand să încercați mai multe sortimente de cafea pentru că acum aveți în sfârșit un aparat modern care chiar scoate toată aroma din cafea. Philips EP4050/10 poate oferi gustul cafelei la filtru (clasică) cu ajutorul manetei Coffee Switch și ea trebuie îndreptată în sus (presiune inferioară).

Te-ar mai putea interesa