Philips EP3362/00, espressor alb cu carafă pentru lapte

Espressorul alb Philips EP3362/00 e un model automat care poate prepara 6 tipuri de produse, iar voi îl puteți alimenta fie cu cafea bobe, fie cu cafea măcinată. Cu alte cuvinte, are râșniță care poate măcina boabele și nu e una oarecare, ci e unul una ceramică (mai durabilă). Aveți un meniu destul de ușor de folosit și poate că nici nu trebuie să consultați prea des manualul său. Acesta e însoțit cu o carafă pentru lapte, astfel că nu mai e nevoie de un recipient suplimentar în care să puneți laptele. Poate fi demontat și pus la rece când nu mai aveți nevoie de el.

Designul e unul elegant și panoul de control iasă ușor în evidență pentru că e de culoarea neagră, adică e în contrast cu restul aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Produsele disponibile pe panoul său sunt: cafea, espresso, cappuccino, latte macchiato, apă fierbinte și spumă de lapte. Se poate regla intesitatea aromei și gradul de spumare după preferințe, dar are importanță și calitatea ingredientelor folosite. Înainte de a-l folosi e bine să respectați procesul de curățare al aparatului, chiar și după fiecare folosire.

Păreri pro și contra

Cu AquaCelan puteți prepara până la 5000 de cești fără a-l mai curăța (autocurățare), deoarece nu se mai formează tartru la interior. Acesta este principalul inamic al espressoarelor și e foarte important ca aparatul să aibă o funcție/tehnologie care ajută în acest sens, chiar și manuală. Chiar dacă pare atât de mare, e destul de ușor de mutat și arată foarte bine pe lângă aparate de aceeași culoare, chiar iasă în evidență pe blatul din bucătărie. Poate fi folosit și la locul de muncă sau în cadrul unei mici afaceri.

Philips EP3362/00 oferă opțiuni de personalizare a băuturilor și e un model cu o râșniță rezistentă. E recomandat să folosit lapte de calitate superioară, adică integral pentru că cel degresat nu facă atâta spumă. Unii folosesc și lapte de cocos, dar mai e și cel obținut din soia. Dacă vi se pare cam scump, puteți alege un resigilat care are doar urme de folosire.

Te-ar mai putea interesa