Philips EP2235/40, păreri model LatteGo

Dacă vă interesează un espressor de calitate atunci alegând ceva de la Philips, precum Philips EP2235/40, faceți o alegere bună. Asta deoarece acest producător are o lungă istorie în acest domeniu.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se comportă fără reproșuri când vine vorba de a prepara până la 3 tipuri de băuturi.

Philips LatteGo EP2235 40

Păreri pro și contra

Modelul Philips EP2235/40 nu doar că e unul modern ca design și funcționalitate, dar are o multitudine de lucruri utile integrate. Printre acestea aș menționa următoarele:

  • Presiunea pompei e una mare de 15 bar așa încât să scoată din  cafea toată aroma.
  • Râșnița este una de calitate superioară care poate fi reglată în 12 trepte. Mai exact este una din material ceramic.
  • Alimentarea aparatului se poate face cu cafea boabe sau măcinată.
  • Controlul e unul foarte ușor deoarece este vorba despre un aparat cu ecran tactil. Se poate regla intensitatea aromei prin intermediul meniului My Coffee Choice. Trebuie să adaug că sunt disponibile 3 setări privind intensitatea.
  • E un aparat durabil. De exemplu râșnița va ține pentru peste 20.000 cești de cafea.

Cum e în cazul altor modele, și acesta trebuie detartrat la anumite intervale. În cazul acestuia e vorba despre 5000 cești. Mai exact se schimbă filtrul atunci când indică aparatul.

Verdictul meu legat de acest aparat e că merită banii dacă doriți ceva de calitate de la un producător de top. Chiar dacă în mod normal poate prepara 3 tipuri de băuturi, acestea sunt unele de calitate superioară, fiind cele mai des consumate.
Dacă vă interesează o variantă complet neagră atunci recomand modelul Philips EP2231/40. Trebuie să fac mențiunea că s-ar putea că modelul pe negru să nu mai fie în stoc sau să coste ceva mai mult.

Te-ar mai putea interesa