Philips DS7510/12, boxă de andocare iPod/iPhone Fidelio

Pentru că știu că există mulți români cu iPhone sau iPod m-am gândit să prezint o promoție care am văzut-o de curând – boxa de andocare iPod/iPhone Fidelio Philips DS7510/12 care costă 169 lei (preț vechi 199 lei).
Astfel, venea la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii care-i dai pe el primești un aparat care poate sta pe bateria sau alimentat la priză. Sunetul e unul foarte bun deoarece are tehnologia Philips wOOx pentru un bas cât mai precis.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea mai bine conținutul pachetului.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

DS7510/12 vine cu o putere de 10W care e una decentă, dar mai bună decât cea a telefonului, iar calitatea sunetului e stereo. Fiind un sistem conceput să funcționeze și pe post de ghettoblaster trebuie știut că are o autonomie de undeva la 8 ore și poate fi alimentat de la priză, după cum ziceam anterior.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte bun; portabilitatea e peste medie datorită bateriei care ține mult și a greutății deloc mare; vine cu o garanție foarte bună de doi ani.
Contra: nu are suport pentru iPad (LG ND5520 e o soluție pentru iPod, iPad și iPhone).

Concluzie

Dacă-ți place să asculți muzică de la iPod la o calitate superioară atunci un astfel de aparat de va ajuta. E util pentru acasă, cât și pentru un antrenor de fitness deoarece știm cu toții limitările iPod-ului, adică faptul că pentru a auzii muzica ai nevoie de căști, iar cu un astfel de aparat poți asculta muzica la boxele sale la calitate stereo.

Te-ar mai putea interesa