Philips DS7510/12, boxă de andocare iPod/iPhone Fidelio

Pentru că știu că există mulți români cu iPhone sau iPod m-am gândit să prezint o promoție care am văzut-o de curând – boxa de andocare iPod/iPhone Fidelio Philips DS7510/12 care costă 169 lei (preț vechi 199 lei).
Astfel, venea la un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar pe banii care-i dai pe el primești un aparat care poate sta pe bateria sau alimentat la priză. Sunetul e unul foarte bun deoarece are tehnologia Philips wOOx pentru un bas cât mai precis.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea mai bine conținutul pachetului.

Pachetul

Pachetul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

DS7510/12 vine cu o putere de 10W care e una decentă, dar mai bună decât cea a telefonului, iar calitatea sunetului e stereo. Fiind un sistem conceput să funcționeze și pe post de ghettoblaster trebuie știut că are o autonomie de undeva la 8 ore și poate fi alimentat de la priză, după cum ziceam anterior.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte bun; portabilitatea e peste medie datorită bateriei care ține mult și a greutății deloc mare; vine cu o garanție foarte bună de doi ani.
Contra: nu are suport pentru iPad (LG ND5520 e o soluție pentru iPod, iPad și iPhone).

Concluzie

Dacă-ți place să asculți muzică de la iPod la o calitate superioară atunci un astfel de aparat de va ajuta. E util pentru acasă, cât și pentru un antrenor de fitness deoarece știm cu toții limitările iPod-ului, adică faptul că pentru a auzii muzica ai nevoie de căști, iar cu un astfel de aparat poți asculta muzica la boxele sale la calitate stereo.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu