Philips C240P4QPYEW, monitor pentru medii clinice

Monitorul LED Philips C240P4QPYEW se adresează celor care vor e claritate mai bună când vine vorba de imagini medicale. Bineînțeles, poate fi folosit pentru aproape orice în special că are și pivot. Totuși, cu D-image și panou IPS imaginile sunt mai clare în special că sunt vizibile mai multe tonuri de gri (pentru DICOM). Deci poate fi luat de medici, studenți sau chiar și utilizatori clasici iar pentru economisirea energiei, are un senzor. Acel senzor ajustează luminozitatea imaginii dacă utilizatorul se află sau nu se află în fața monitorului.

Dacă vi se pare prea scump, atunci optați pentru un monitor clasic cu contrast dinamic mare (pentru o claritate superioară).  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Din numele său reiese că are un ecran de 24 inci, numele seriei și generația. Nu e vorba de o serie clasică și ca la oricare altă serie, aceasta prezintă niște specificații tehnice anume. Chiar dacă diferă diagonala, restul specificațiilor sunt identice: imagine 1080, aspect 16 pe 10,  iluminare de 300 cd/mp, 6 ms, unghiuri de vizibilitate maxime și altele.

Poate fi pus pe perete dar nu recomand acest lucru deoarece nu mi se pare că ocupă mult spațiu pe birou și poate fi pus în plan vertical deoarece are stand cu pivot. Pentru montare e nevoie de un kit de tip 100 cu 100 mm. Porturile sale sunt: patru USBuri, VGA și DVI. Porturile USB nu sunt prezente la orice monitor și cu ele puteți conecta periferice.

Ca și caracteristici are modul SmartImage Clinic, senzor inteligent și panoul IPS. Consumul de 17 W e cel maxim și poate fi mult mai mic dacă nu vă aflați în fața monitorului.

Plusuri: ideal pentru mediile clinice, arată bine (în special că e pe culoarea albă), are pivot cu care puteți ajusta ecranul, porturi USB și altele.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Philips C240P4QPYEW nu e un monitor accesibil și e normal că nu se adresează unui grup mare de utilizatori. E bine ca să alegeți un monitor de cel puțin 22 de inci, deoarece monitoarele mai mici au o imagine cu rezoluție inferioară iar intrările video nu sunt așa de bune.

Te-ar mai putea interesa