Philips BDP7600/12

În cazul în care vreți să vedeți filme 3D atunci vă trebuie un TV 3D sau un player media 3D. Cea mai rentabilă variantă ar fi achiziționarea unui player cu e acest Blu-Ray Player 3D Philips BDP7600/12, însă pentru a vedea filme la o calitate bună vă recomand un TV capabil Full HD ș care să aibă un refresh rate decent. Nu e doar un player simplu deoarece are chiar și wi-fi incorporat așa încât să puteți accesa rețeaua locală. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și costă cu vreo 200 lei mai mult decât un player 2D, deci nu e delco scump.

Poze

Alături sunt două imagini cu acest aparat BDP7600 și se poate observa care sunt porturile și opțiunile din meniul de Internet. Dacă vreți să vedeți cum arată aparatul de la exterior atunci puteți viziona preview-ul de la final despre care se poate spune că e destul de bun chiar dacă e unul oficial.

Porturile
Meniul pentru Internet

Specificaţii tehnice

BDP7600/12 vine cu capabilitatea de a reda medii Blu-ray și alte discuri până la acest mediu. Având cititor de carduri, multiple posibilități de a conecta aparatul la rețea și USB o să puteți reda fișiere care nu sunt pe discuri. greutatea nu e mare și din acestă cazul îl puteți lua cu dvs. la un vecin în cazul în care acesta are un TV mai mare sau o canapea mai comodă.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de accesibil; vine cu o garanție standard de 2 ani; are memorie internă de 2GB; dispune de multiple modalități de a conecta diferite medii portabile; are suport pentru dts pentru sunet 7.1 și are chiar și DLNA care e o facilitate care permite redarea locală de fișiere media de pe telefoane sau alte terminale cu suport DLNA.
Contra: nimic.

Concluzie

Una dintre cele mai bune soluții pentru vizionarea unui film 3D e acest player și o prezentare video scurtă e alături. Consumă undeva la 15W și telecomanda e una cu comenzi tactile ceea e ceva deosebit, însă nu știu cât de util. Foarte important e faptul că poate reda *.mkv și *.avi și în acest fel o să puteți reda chiar și filmele de pe ‘net.

Te-ar mai putea interesa