Philips BDM4350UC, monitor pentru grafică IPS 4K

Monitorul AH-IPS 4K Philips BDM4350UC e un model profesional pentru grafică și nu numai. Poate fi folosit de aproape oricine datorită caracteristicilor tehnice foarte bune și dotărilor foarte bune. Bineînțeles, un ecran mare cu imagine 4K e perfect atunci când editați sau proiectați. Dacă sunteți un gamer pretențios, puteți opta pentru un monitor cu G-Sync sau Free-Sync (sincronizează nivelul refresh-ului cu fps-urile jocului), dar nu va aceeași diagonală ca și cel de jos. Nivelul refresh-ului e satisfăcător la acesta și se poate vedea din specificații.

Poate fi pus pe birou și nu va ocupa mult spațiu datorită picioarelor foarte subțiri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala sa e mult peste medie și poate fi comparat cu un televizor, adică e de 43 inci. Mi se pare normal că un monitor de peste 27 de inci să aibă o rezoluție 2160p, dar și restul specificațiilor tehnice sunt foarte importante. Panoul IPS oferă cea mai bună calitatea video și se poate observa că imaginea e la fel indiferent din ce unghi veți privi ecranul. Poate fi folosit chiar și pentru prezentări dacă îl folosiți în cadrul unei companii.

Conectorii acestui monitor sunt următorii: VGA, Display Port, HDMI, ieșire pentru căști și patru porturi USB 3.0. Porturile USB ușurează conectarea perifericelor în special dacă desktopul nu are porturi USB în partea frontală. Anumite cabluri nu sunt incluse în pachet (e inclus doar cablul de alimentare) și le puteți lua ulterior în funcție de necesități.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună la monitoarele profesionale și nu am ce să-i reproșez. Pentru a câștiga spațiu pe birou, acesta poate fi montat pe perete ca un televizor. Difuzoarele incorporate sunt utile pentru uz office și nu sunteți obligați să le conectați dacă nu le veți folosi, puteți folosi un sistemul audio clasic dacă vreți o calitate audio mai bună. Refresh-ul e variabil dar e mai mare decât la modelele mici care costă ceva mai puțin.

Philips BDM4350UC vine cu niște caracteristici tehnice foarte bune și sunt foarte importante detaliile și unghiurile de vizibilitate la un model atât de mare.

Te-ar mai putea interesa