Philips Avent SCF870/22, aparat 2 în 1 la preț ok

Dacă ești interesat de un aparat 2 în 1 care să incorporeze un robot de bucătărie și aparat de gătit cu aburi atunci îți recomand Philips Avent SCF870/22. Electrocasnicul de față te va ajuta să gătești sănătos pentru tine sau familia ta. Cu toții știm că mâncărurile fierte sau gătite în aburi sunt mult mai sănătoase decât cele fripte, iar aparatul acesta te va ajuta în acest sens.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are design compact care te ajută să faci mese hrănitoare preparate ușor. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, adică faptul că e alb și cu un design minimalist.

Caracteristici

Acest aparat e unul sigur întrucât are clasa de siguranță 1 precum ți sistem de blocare pentru detectarea capacului și a bolului.
Cablul de alimentare e unul care are o lungime de 70 centimetri, iar în acest fel nu trebuie poziționat în vecinătatea prizei.
Rezervorul pentru apă are un volum de 200 mililitri, iar din această cauză puteți găti și pentru mai multe persoane. Trebuie menționat că aparatul are o capacitate de 800 ml pentru solide și 450 pentru lichide.
Construcția sa e realizată așa încât să fie ușor de umplut cu apă, iar cei care au copii mici probabil că vor alege acest aparat datorită faptului că ajută la gătirea sănătoasă pentru beleuși.

Avantaje și dezavantaje

Lucruri pozitive la acest model ar fi costul deloc mare, că arată bine, că vine de la un brand de top, garanția de 2 ani și fiabilitatea ok. Un alt lucru avantajos ar fi că vine cu accesoriile de care ai nevoie (pahar gradat, spatulă și o carte cu rețete).
Din păcate are doar o viteză. Acesta fiind singurul său neajuns.

Verdict

Dacă vrei un aparat care să te ajute să gătești ceea ce-ți dorești rapid și fără bătăi de cap atunci Philips Avent SCF870/22 ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături îți poți face o părere despre cum arată și ce poate să facă acest mic electrocasnic.

Te-ar mai putea interesa