Philips Avance Collection HR7776/90

E greu să găsești un ajutor bun în bucătărie, însă acest robot de bucătărie Philips Avance Collection HR7776/90 e unul pe care eu îl recomand având numeroase funcții și accesorii.
În comparație cu alte modele acesta vine cu tehnologia PowerChop care asigură niște performanțe superioare când vinde vorba despre tocare. Această tehnologie e una oarecum complexă, fiind o combinație între unghiul de tăiere, forma lamei și castron (cel interior). PowerCop o să vă fie foarte util atunci când vreți să faceți pireu și la amestecarea aluatului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar tu o să vezi că o să ai mai puțin de lucru deoarece e gândit așa încât să-ți ușureze munca. De exemplu, vine chiar și cu accesorii ușor de spălat într-o mașină de spălat vase.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici trebuie menționat că are un bol de 3,4 litri, blender de 1,5 litri, tub de alimentare foarte mare (XL+), iar puterea e una mare de 1000W.
Aparatul e unul realizat din materiale de calitate, iar cuțitele sunt unele din inox… pentru rezistență maximă.

Lucrurile pe care mulți le vor aprecia sunt brandul, multitudinea de accesorii (de la discuri de feliere până la spatulă și accesoriu de frământat), greutatea redusă și numărul mare de funcții. Astfel, aparatul o să fie un bun ajutor că e vorba de făcut sucuri ori prăjituri. Când o să vă terminați treaba o să îl puteți împacheta rapid, iar pentru cablu există și un sistem de stocare.

Dacă te interesează un aparat care să-ți fie de folos la diferite treburi în bucătărie atunci unul precum acesta te-ar putea ajuta în acest sens. Din păcate multă lume încă nu folosește așa ceva și de aceea înseamnă că încă o să piardă timp prețios cu lucruri manuale pe care un aparat le-ar face de 10 ori mai repede.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată am pus clipul de alături. În acest preview sunt prezente două aparate, cel negru fiind Philips HR7776/90.

Te-ar mai putea interesa