Philips AC0830/10, purificator cu filtrare Hepa și carbon

Un purificator precum Philips AC0830/10 e foarte util indiferent de anotimp. Fiind vorba despre un aparat de la Philips este evident că vine cu cele mai avansate tehnologii de purificare a aerului.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic și care se remarcă prin aspectul plăcut și dimensiunile compacte, printre alte lucruri.

Păreri pro și contra

Modelul Philips AC0830/10 e unul din categoria premium, dar e unul care necesită întreținere, adică schimbarea filtrului. Dacă vă interesează filtru de schimb atunci modelul se numește Philips FY0293/30 și costă undeva în jurul sumei de 100 lei. Acesta e disponibil și în România pe anumite site-uri.
Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar principalele ar fi:
– Vine cu un filtru avansat de tipul Hepa și cu carbon. Acesta are o durată de viață de circa un an.
– Are senzor PM 2.5 precum în cazul aparatelor de aer condiționat moderne.
– Poate fi utilizat în orice încăpere, mai puțin baia. Acest lucru e unul evident deoarece în baie aerul e mai umed și există riscul deteriorării aparatului precum și faptul că sunteți puși în pericol.
– Suprafața de acționare e una mare, fiind recomandate de încăperi până în 49mp.
– E compact deoarece are dimensiuni de 37x25x25 îxlxL cm, iar greutatea e de 2,4 kg.

Ar trebuie să menționez că în pachet e livrat purificatorul, filtrul FY0293 și manualul de utilizare. Poate că unii cred că filtrul trebuie cumpărat separat. Nu, filtrul vine în pachet, dar trebuie schimbat cam la un an.

Acest aparat e pentru cei care vor să purifice aerul din încăpere și vor un aparat din clasa de mijloc, dar care să fie premium în același timp.
Dacă vreți să știți nivelul de zgomot atunci modelul de față are 35-61 decibeli.

Te-ar mai putea interesa