Philips 65PUS7502/12, televizor cu Ambilight 3 și procesor P5

Un televizor LED care poate fi comparat cu un OLED e acest model Philips 65PUS7502/12 care e unul din trei variante disponibile. Performanțele imaginii au crește cu 50% datorită procesorului P5: imagini mai luminoase, culori mai vii, negru mai intens. Chiar și restul tehnologiilor de imagine au un rol destul de important și chiar fac diferența: Ultra Resolution Upscaling (conținutul cu rezoluție inferioară e îmbunătățit), 4K HDR, Ambilight 3 (laturi). Nu aveți nevoie de Ambilight 4, dar și așa e disponibilă doar pe televizoare foarte mari și scumpe.

Din poza de jos se vede varianta mai mică, dar diferențe sunt doar la stativ, adică e ceva mai stabil în cazul variantei de 65 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are difuzoare Triple Ring decente care pot oferi o putere maximă de 45 W și sunt însoțite chiar de alte tehnologii: sunet clar, Smart Sound, DTS-HD Premium. Nu trebuie să fiți fan Android, interfața poate fi folosită cu ușurință datorită pictogramelor și meniurile care sunt destul de vizibile și de la distanță.

Chiar dacă acest brand nu are foarte multe modele premium și cu panel OLED, cel de sus e o alternativă perfectă. Costul de producție al OLED-urilor e mare și de aceea nu veți găsi televizoare OLED ieftine (eventual cu o diagonală mai mică).

Păreri pro și contra

Experiența de vizionarea e una foarte plăcută deoarece discutăm de un ecran de 164 cm cu rezoluția 4K (Ultra HD), iar tehnologia de iluminare Ambilight parcă mărește imaginea și ochii nu mai sunt atât de obosiți după câteva ore de vizionare. Acea lumină ambientală își ajustează culorile în funcție de conținutul de pe ecran. Toate televizoare Smart 4K au nevoie de un procesor Quad Core deoarece rulează un sistem de operare avansat, iar în acest caz discutăm de Android 6.0 (nu e nevoie de o altă versiune pentru că discutăm de televizoare).

Philips 65PUS7502/12 arată ceva mai bine pe gri și cu stativ cromat, parcă negrul nu mai e atât de atractiv (a devenit clasic). Poate că în final vă decideți că-l vreți pe perete, atunci stativul de masă chiar nu mai are importanță ce formă are.

Te-ar mai putea interesa